奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
鬥數下成個career 好嗎?
今年點輸
農場文嚟架?照咁講奧尼爾都無證明自己有單獨帶隊架
新會然
勇就自家培養

沾狗果D隊友就自己去抱團同招攬
連Cassidy Hubbarth訪問Shaq 段片我都搵唔到
轉會唔係問題,你見KG、Oneal轉會都無影響地位,問題係一位球員轉會時嘅態度及有無違運動員精神

舉個例如果美斯開show話帶佢嘅天賦入藉西班牙,你估會有咩事出現?
長期有雞/冇雞都會flop 有雞就搏雞 冇雞果個就不如大動作啲睇吓會唔會吹
唔係人人都係坦克車撞埋去就有
走走走啦走啦走
講真諗唔明Howard點解可以冇75大,AD都入到佢入唔到
Cp3仲推乜撚 booker推就booker推啦 最叻仔咪2021入finals 2022 2023呢兩年有咩高度 搵埋kd組團 連conference final都入唔到 自己就一到playoff就傷撚埋 咩高度我真係冇眼睇喎
Damian lillard Ad
麻煩你係街場見到有人係學到占士打波又似既 一定要通知我
因為唔刷數據
形象問題啩
轉會搵埋同樣係prime嘅香蕉船兄弟一齊組團
搞場大龍鳳not 1 not 2 not 3
扮對手咳串人哋扮病
結果第一年就俾人收皮

應該係美斯歐聯出局後打電話俾班老友叫佢哋轉會巴塞
平心而論
講curry引領左啲人射3分
Lbj改變唔到人 真係笑左
LBJ打既係身體天賦
你估隨街搵個骨瘦如柴既人都做到?
佢最無腦既係坦克切入 對身體要求咁高
用腦都知冇得curry3分同坦克打法比啦
講真真心唔中意curry搞到而家個個都係到9射3分
亦都唔中意lbj打身體屈人機
LBJ快撚啲退休唔好搞鳩我湖啦屌
Kyrie 11年新秀
帶騎士廢陣入唔到playoff所以就唔當巨頭?

咁James頭兩季都帶唔到隊入playoff
係咪姐係LBJ又唔係巨頭
你條撚樣都冇撚腦
球隊戰績同球員表現一定成正比?

以球場表現嚟睇有乜撚野理由16kyire唔係巨頭 好心你收撚皮啦弱智仔
味你老母咩 細個冇讀書而家可以進修返
咁講真,佢今年都39歲,都仲可以用到坦克車切入已經係痴撚線既身體質素

真係唔多人講

flop無話針對FOJ
Smart Harden Cp3都好多
但FOJ就自己話從來無Flop

所以咪唔值
因為俾個overrated既dame偷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞