[D348-] 抗俄衛國 152: 巴赫姆特三面被包圍, but it still stands

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
Thanks, 古巴似乎冇想像中冇惡劣.

但係北韓果個係"最差", 幾乎同清帝國閉關鎖國時期冇乜分別.
睇返D俄毛 一年前講咩 真係好好笑
一見到刷新閃電戰最短紀錄就好笑
冇紹伊古一戰封神
https://twitter.com/new27brigade/status/1629345720502489089?s=20

上個月,同俄匪與Wagner Groups 的進度吻合。

睇番今個月的進度,間接證明佐烏克蘭短時間內已經研究出反制俄羅斯呢套電子戰系統的方法。
係咪要一年貼一次1小時22分
笑到傻
1812 overture

聽日就係一週年
有俄毛負皮
你試下而家拎住個cam街訪 睇下巿民支唔支持共產黨
在巴西總統魯拉和前總統波索那洛拒絕了向烏克蘭提供軍事裝備和豹1彈藥的請求後
德國對巴西進行報復並停止出口瓜拉尼裝甲車給菲律賓

菲律賓:😦??
變左淫照
呢個官媒講 唔係網民講
仲有要貼立立
普京既偉大之處, 不在於領土, 而在於對科學既貢獻,
超越左愛因斯坦, 勁過霍金, 顛覆性理論--普氏相對論,
一年如一小時廿二分, 一小時廿二分如一年.
隨著時間演變, 一小時廿二分等於永恒....
因為呢一小時廿二分永遠唔會完
(因為征服唔到烏克蘭, 完唔到.)
俄佬唔夠精準制導彈藥, 戰機要低飛,
咁多防空系統, 點打基輔?
俾我係俄佬機師, 喺高空鳩投彈就算,
用晒就返歸.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞