[D348-] 抗俄衛國 152: 巴赫姆特三面被包圍, but it still stands

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
https://twitter.com/LegionNinjas/status/1628158563054145536

烏克蘭個腐敗問題其實幾難搞
經濟問題好大鑊,俄國收皮佢一樣死
櫻花特攻機想炒美國航母,但根本無用,渣果D無技術,去到後期本來開零式果D勁人已經死得7788
俄「喪屍部隊」被殲滅成陰屍路 驚悚影像曝光!「瓦格納」首腦怒吊普丁:我們彈盡糧絕
https://lih.kg/jBnQmS
咁睇
玩到呢招
証明蛾狗已經末路
咩事
唔識日文
零式係珍珠港之後已經無優勢
輸晒俾p51
這個問題向來都很嚴重,澤仔上台已處理幾批高官
武肺全世界都憎中國, 但如果中國識做,
一開始全力支持烏克蘭, 其實自由世界都未必個個當佢敵人.
仲有遊走於歐盟美國之間既空間.
習帝要超越歷任
果然, 俄國真係好撚多彈藥, 但缺乏保養,
有係有, 但根本開唔到炮, 分分鐘自爆.
習帝身邊嘅政治環境唔容許
習帝掌握晒權力果陣已經過咗時機
唔止無幫到佢, 佢既個人信息好快洩漏左去俄羅斯,
明顯外籍兵團入面(可能係上層)有人通水俾俄佬,
佢多次投訴都無人處理. 已經唔止貪污問題咁簡單.
2022年2月, 甚至更早, 如果佢一知道普京想打,
就即刻通知美烏, 然後一見俄佬唔掂, 就轉投烏克蘭,
佢既外交路線就可進可退, 無必要好似而家咁.
當初佢同烏克蘭都好老友, 好多投資, 好多烏克蘭人學中文.
開戰初期都有是自願美軍英軍投訴
跟住無心戀戰力提早離開
DKRP-4掃雷索
你當佢係條塞滿C4嘅消防喉,每米有8kg塑膠炸藥
伊拉克央行宣佈:以人幣結算對中國貿易
https://lih.kg/3314456

瓦格納 > 俄正規軍> 頓巴斯民兵
禁軍 > 綠營 > 鄉勇(心口掛個勇果D)
瓦格納 = 毒爆蟲 Baneling (自殺式攻擊)
頓巴斯民兵 = 迅猛蟲 Zergling (夠多, 通常死得好快)
俄正規軍 = 刺蛇 Hydralisk (遇重型武器好難唔死.)

共同點: 全部好薄血, 面對人類堅守既軍地都好難攻得入.
猶其係有坦克(豹二)陣喺後面support.

毒爆蟲 Baneling

迅猛蟲 Zergling

刺蛇 Hydralisk
真 當初揀定澤仔 而家唔洗咁啦
啲假 HIMAS 高招呀 浪費下啲貴價彈藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞