[D348-] 抗俄衛國 152: 巴赫姆特三面被包圍, but it still stands

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
我講錯
應該係唔可以娶結過婚既女人
henry 娶個d 全部處,所以冇問題
認真咩
唔係結過婚而老公仲在世先唔可以娶咩?
好似係
ed8 都係話佢娶divorced woman
唔係話娶widowed woman
唔知佢又有咩講
上網睇前線打到短兵相接好癲
上次縮鳩真係笑死我
上次話香港時間凌晨有演講 3 4點都未有
個一刻真係肯定出面啲人話佢有病係真 懷疑佢病發行唔到出嚟
俄佬係要炮灰, 你俾30萬人俄佬, 俄佬要解決佢地既飲食同生活問題,
到底佢地喺黎解決後勤問題定解決俄佬後勤?
你都睇透晒啦
英美一早決定左all in, 不過係慢慢推進度.
歐洲麻, 東歐其實真係有晒心理準備, 係睇美國頭,
主要係德法仲條條fing.
生存乜鬼, 快撚啲走啦
錯在唔應該搞逃犯條例.
你唔好成日以為伊拉克真係咁反美.
佢有宗教因素親伊朗, 但愈年輕, 愈buy自由.
只要美國一直駐軍, 伊拉克會慢慢成為自由世界既橋頭堡.
當然, 呢個過程, 幾十年係基本盤.
法國都唔算
德國個款真係好想賣鳩東歐俾蛾狗
其實查理斯最大既污點唔係無能, 係Dianna單野.
雖然卡米拉係佢真愛, 但當時查理斯出軌,
卡米拉已經同第二個結左婚, 至少, 卡米拉老公戴左綠帽,
搞人老婆呢個污點查理斯吟詩都吟唔甩
(卡米拉老公又係精采, 另話.)
另外, 有傳聞話Dianna係菲臘親王強烈推薦
到底係邊個棒打鴛鴦, 好難講.
(不過夫妻理論上係同一個家庭, 都會入左英女王數)

你話英女王壓住佢, 頂多係令佢做唔到皇帝,
至於佢係咪關心國家, 同女王無關係.
你上面講堆野, 同關心國家與否根本無關.
佢未做皇帝, 一定可以做關心國家既王儲.
梅根: Am I a joke for you?
應該話, 東德餘毒令個政府左搖右擺,
無辦法有一個鮮明既撐烏立場.
至少, 而家係慢慢傾向打敗俄國.

不過真係好撚慢屌佢老母
俄仔見全世界都all in烏克蘭仲敢唔敢大規模進攻,雖然佢都冇退路
箭在弦上 不得不發
henry 8
法國:想烏贏,但請唔好滅俄

法德唔想俄完全戰敗分裂是合理的
佢最想一個穩定統一但弱雞俄國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞