[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
笑死
原來真係要講到爆PO先叫做講贏人
啲論點重複又重複,我不如公開下佢啲黑歷史笑下唔好
不過都恭喜你地同一個弱智嘅想法一樣
好好笑,明明所有人都仲係將個執拗圍繞響劇情到,突然一下就玩起底咁都可以覺得自己贏呀?
咁咪即係可以用沙坦救人囉
弱智?
唔係講緊老奉要救到人喎
係講緊情節安排上面要pilar死喎
btw照返你呢個講法
rebecca見到lucy同david平安返到黎
而個下david又同緊falco講緊野
下意識放心左所以大意唔得?
係喎屌
開唔到一半就嘔血到嘔解除左沙坦
真係想知點救
大家咁話啦
你都係以為講到最後一秒就當贏唧
不過我真係無你啲廢物咁多時間浪費喺度
見到你叫19年叫人「唔好中計」就已經想笑
嗯, 你說的沒錯

根據佢講法即係性格導致必然死,唔係劇情殺黎喎
你又知佢當時腎上腺素唔高?
由天台一路畀阿當追到落嚟你以為過程好輕鬆
想畀你地睇下自己同緊個咩人嘅思考方式一致咋
果然係物以類聚
原來咁多人唔明咩叫劇情殺,以為個劇情安排佢死就係
一個角色本身好大機會可以生還但作者刻意躲開,呢啲叫劇情殺
講返rebecca
我上面都講咗,當時rebecca同lucy都警覺到阿當追上,rebecca仲有時間向天開槍,反而一直戰鬥緊嘅主角就懵然不知,唔通佢會唔知自己畀阿當追殺緊
見親佢都係因為理解能力低而俾人圍屌
https://lihkg.com/thread/3138207/page/1?post=24
佢之後咪一樣開到沙坦
根本就任個作者點寫
係得你啲傻閪覺得開唔到好合理
笑死
一直都講緊主角有餘力開沙坦救人
不過成班唔係盲就弱智嘅
算啦冇必要喺個現實版神機錯亂者身上浪費時間
只要主角有mp就唔會死人,咩理論黎
咁點解要係david救唔係rebecca自己避開
你可以話rebecca死係劇情殺
但絕對唔係因為主角救唔切佢而係佢自己送頭
原來真係弱智
拗唔贏就起人底,咁我又睇下佢有幾勁啦,碌到去佢兩年前開D POST睇,咪又係半斤八兩
我唔覺得有好多動物台毒撚撐自己係好事喎
睇下嗰條叫人「唔好中伏」嘅弱智就知啦,居然咁多人撐,兒登真係低質到
反正你都係起底,不如睇埋呢個啦
https://lihkg.com/thread/1857282/page/1
入面5個預測都中晒,高下立見

不過我好高興你地物以類聚架,千祈唔好企埋嚟,我唔想畀毒撚拉低自己
https://lihkg.com/thread/1857282/page/1
一個叫人唔好中伏
一個就全部預測中晒
半斤八兩??

不過我好高興你地物以類聚架
係咪要繼續拗到2046?
我都要多謝上面起底條友提醒我
原本覺得時事台都已經低質咗好多
點知原來動物台仲更加垃圾
以後我會少啲入嚟費事影衰自己
點解荒坂搞咁多野目的係咩
只係想測試下件cyberskeleton勁唔勁?
點解唔直接比adam smasher或者邀請收買傭兵去試
而且女主知道哂田中計劃但咩都唔講自己行動有d奇怪
個san值求其打支針就100歸0

你話大哥死得幾撚慘先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞