[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
主角廢救唔到
好行唔送啦,又落係得一個人覺得你有問題,一定係你以外既人都有問題
條友真係幾好笑
主角係則邊=一定救到
不如話佢地唔好住係夜城咪唔會死
主角血都嘔咗兩升
未到現場就已經係神機錯亂邊緣
面對最強嘅boss
救唔到一個人都要比人judge
咪係,主角應該要輕鬆秒adam啦
主角重傷到流晒鼻血,
藥力又晨早過左,
有段時間試過down機, 神智不清(媽媽, 我會去到荒板最top), 神機錯亂,
食埋飛彈先叫勉強逃離到大佬嘅踪影可以稍為鬆一口氣,
但佢嘅對手仲係滿血嘅狀態而且突然殺出黎,
咁嘅情況之下仲要佢有餘力去照顧非主要保護對象,
會唔會嚴格左啲?
https://lihkg.com/thread/1379999/page/1
我哋其實已經將佢哋逼到死角
佢哋唯一逆轉嘅機會就係搧動抗爭暴力失控
咁樣佢哋先至有落台階同藉口升級武力鎮壓
中共操控咗輿論咁多年
佢點會唔驚香港人繼續抗爭落去
點會唔驚香港人繼續佔據道德高地
一旦拆穿真相 中共政權絕對會大地震
所以 千衹千衹千衹唔好放棄理性抗爭
俾佢機會搶佔返高地嘅話就等於放咗佢生路
請大家廣傳

原來係四眼哥哥啲朋友嚟,唔怪得咁弱智
終於到要人身攻擊當反駁嗱?
本身一部機體可以對抗到一隊軍隊已經唔合理
無限彈,無限血咁樣

最合理就係主角大機個到,俾飽和炮火炸死左啦
你jm9
拗唔贏人
慘到要起底?
既然講到佢咁嚴重
咁點解蕾貝卡死咗之後唔夠一陣佢又可以發動沙坦
想問 睇返v 嘅設定同戰力係咪勁到仆街
起佢底就叫人身攻擊?
咁pilar唔係劇情殺
佢要安排一個契機比david去殺人成長點解一定要整死pilar
rebecca又唔知追緊佢地嘅係咩人
lucy就算見到想嗌個陣都黎唔切啦
為拗而拗
係玩家勁到仆街
佢都識講rebecca自己都知adam係上面
rebecca自己揀唔避開企係原地硬食咪死囉
拗贏?
即係要同一個死唔認輸嘅兒登仔拗到2046先叫贏?
我先無你咁弱智
照支那龍傲天小說啲套路
主角應該要單挑埋成個荒坂集團再踏平night city 然後面對敵人哀求放生扔底一句「莫欺少年窮」殺晒人哋全家

然後收晒Lucy Rebecca 入後宮
去月球日扑夜扑

可能咁嘅結局個柒頭就滿意喇
本來你同佢地都係用緊套嘢入面嘅情節嚟駁,你駁到要起佢底而佢唔洗,睇得出邊個唔夠講
所以咪即刻再嘔多兩升血囉
盲架
得你覺得自己贏
阿Q精神
了解一下腎上腺素
上面咪講咗囉…
當時個情況全部人都飲完酒放鬆晒,無人會估到條友突然錯亂,主角救唔切係好合理
不過都預咗你地會曲解做「主角老奉要救到人」架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞