[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
(註定一人)
Panam… 咁judy 正d
玩女V
panam有女人味 老婆feel啲
judy真係純正less 玩落麻麻
Panam一聽到V有難
諗都唔諗即刻要幫, 仲屌鳩V唔早啲出聲
就算最後揀左出賣靈魂俾Arasaka
係月球打電話都係話V有咩做咩唔搵佢幫, 淨係屌佢快啲返黎見佢, 唔係屌佢去Arasaka
玩女V都忍唔住對佢上下其手
可惜佢唔玩less
其實david同breaking bad mr white一樣
有存在危機
david到最後得4眼佬扮lucy講相信佢做得到
仲要鬧人地老母做雞先最仆街
有冇人有Rebecca射到條友凌空轉圈嘅gif
其實只係話佢老母犯法
但好自動一聽果陣都係諗佢話人老母做雞
我睇中字係話佢老母下海喎
中文字幕同原文有些少出入
係 好多幕都翻譯到1999
我英文垃圾都覺得唔妥

最後有幕Lucy同David 講嘢
David話自己已經一無所有
翻譯夠膽死出做身無分文
大陸譯仲好過繁中
有到譯David話我已經所剩無幾
語帶雙關, 一邊話佢啲親人朋友死晒又咩都無, 一邊都係講緊佢既自我都所剩無幾, 已經神機錯亂邊緣
身無分文真係晒鳩氣
其實喺NC做雞犯唔犯法?
套野真係幾癲
youtube全部講動畫既又講
講開game既, 本身無論係恐怖game類, 獨立game類, 定純粹介紹新game果啲channel
全部一致都出段片講cyberpunk
10/10

https://twitter.com/SinTryBest/status/1571510001885380609/photo/1
完美演繹"it's better to burn out than to fade away"
如果game出dlc有個happy ending比佢地就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞