[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
啱啱睇完
留底嘅Lucy 其實好慘
David 用條命救佢,所以佢唔可以自殺死,但生存落去有乜意思
David 睇住佢由𡃁仔,志氣滿滿,到最後結局,真係如佢所講,乜都冇就咁就死咗
仲有點解要劇情殺Rebecca
仲要大特寫3次 十足十日本整蠱節目
兩兄妹都係一樣
果一幕太快太衝擊前一秒同lucy傾緊計一秒後扁了沖擊力太大
反而後面首歌係加深你之後嘅失落感
係好突然,
但David 死果陣嘅失落感大好多
多角度
其實呢套都幾多多角度畫面,只係有時啲位硬係好奇怪
出完動畫隻game銷量岩岩破左2千萬
屌,呢種似係另類反烏托邦式既美麗新世界下話?
老婆餅(物理)
佢意思係只要你唔係果種會生活係莓夜晚既人
你見到既野就會好美好
姐係你唔係窮撚可以正常返工返學既
呢度又勁科技野俾你用俾你玩
被壓榨果班人點生活都唔關你事
現實世界其實都係一樣
套套都有啦
BNA又有啦
KILL LA KILL又有啦
小魔女學院又有
係rebecca阿哥死個刻 死係好突然 心理準備定便當放題

最後就算全滅都正常 幾丁友對大企業
最後一對情侶其中一個死左 最令人心痛
啲支線會唔會清得晒
早幾日半價買咗
依家先10lv
但啲支線出到極難俾我

殺神機錯亂者都係靠屈結界先贏到
最有後勁都係David話sorry, 陪唔到你一齊上月球
貫穿成套動畫既承諾
同埋Lucy最後係月球一個人見到David又消失
天元突破
唔洗更硬打極難
解左解到先既就得
諗清楚自己個build,升返D LV,咁就HAPPY LIFE㗎啦
宜家新開咗個企業背景,build玩david build覺得自己係gloria冇死,響學院順利畢業嘅david
冇睇攻略
主升力先

用刀好似好爽
變咗watch dog ?

再研所吓 第一身仲刺激過玩elder ring
手臂用大猩猩,手掌我用智慧型去配合把skippy,個腦用沙坦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞