[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
唔多好笑
膠POST一個,無人笑就由佢啦
Game入面,團隊接case係有,但更多人係solo接case。合事佬既角色係有case再搵人組隊,忠誠係無乜意義。

Kiwi最on9唔係背叛,係對住4眼佬依種仆街,竟然冇留後手俾自己,咁簡單就被兩個嘍囉殺左。
lm
好似v咁左右逢源接得哂咁多間合事佬應該冇乜人做到
David有接和歌子既生意,另外有去afterlife傾生意,但應該唔係若惡既case? David入得afterlife都係一線隊伍,但都會同其他人組隊,e.g. 被地雷炸死個靚仔。
唔知邊條仆街整左張Falco NTR Lucy嘅圖,我睇到之後搞到我成日形住形住
Xbox Series X
咁脆弱, 又唔係比不良金毛人渣ntr
發gor唔錯呀, 睇個樣都係紳士好男人, 唔通想lucy守寡咩.
佢俾四眼佬捉左到david教佢個段時間已經可以好多劇情
Btw 唔知係trigger定係今石啲風格
好多大頭+動態線同zoom近大頭平移嘅shot
睇david就好似睇番西蒙咁
玩完支線先知神機唔係無得醫 不過代價係比人逼入鎮靜組無自由
諗起一個鐘彈3次 每次入game用5分鐘
我都可以玩到100個鐘爆機 嗰陣真係鍾意隻驚

利申ps4pro
我幾鍾意falco,最簡單,佢冇背叛過人(至少到完為止),而且守到同david嘅承諾
嗰陣好明顯,見到啲頭髮load唔到 都知,唉,又彈,3 2 1 彈 又好嬲又好笑
如果係現實咁嘅結局係好有可能
發哥又有份工
PC版啦
我𠵱家見到Rebecca 啲好笑野 再諗起佢嘅死就好唔舒服
會洗左你人格
救返你都唔會在乎咩自由
見人對比第一次賞月
同最後登月嗰分幾鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞