[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
咁每次套野一有lucy裸體果時你埋好大鑊
互利je
最後都係Trigger比意見然後Netflix寫劇本

Lucy夠曬香啦掛?
一開始Trigger咪又係想搞到佢好像由kill la kill穿越過黎咁
Lucy 套衫好索
等緊鬼妹cosplay,香港嘅就唔好啦,會柒
神鳩錯亂
種馬先生系列
插 Adam Smasher
岩岩睇完,其實成套嘢都好普通,畫面又成日崩壞,唔明點解咁hit ,血腥又唔夠血腥,裸露又好似無露咁,因為機械,真係唔知有乜咁好睇
冇咩問題,只係唔啱你口味啫
其實由一開始就無計劃會有第二季
(佢地見咁收得會唔會添食就好難講... 不過以咁嘅諗法去添食嘅通常出黎只會係一舊屎)

https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=237968
本間:這大部份只是我個人想法,而且也得要先看本作的反應如何,但的確是會希望今後也能推出各種不同的多媒體發展。

只不過作為一個大前提,我想先和大家聲明本作是一部完全獨立的作品,在某些層面上也是一部具有實驗性質的作品。相信大家在看完全部十話之後就會知道,這並不是一部能夠推出後續的作品,就我們自己來說也完全沒有任何關於續篇的構想。就算之後會推出新作,那也會是完全不同的型式。
套野都唔係賣畫面
唔駛理佢
同冰與火之歌一樣

一樣有人話神,但我覺得悶到仆街
Trigger 就係出咗名搞原創劇本有上限
Darling 所謂前EVA班底結果就係抄咗套EVA + Gunbuster出來

唔使咁認真諗邊一邊功勞,當係兩間Top tier公司嘅意念碰撞下產生出來嘅作品就可以
係,你啱
如果淨係trigger劇本 應該最後係David 同Adam 打到上宇宙
你講得啱
好多人唔知做咩死都要踩CDPR講到好似套野CDPR無份咁
2077個原作本身D設定已經寫得好撚好
踩CDPR係因為一開波嘅希望變失望,反差超大
CDPR啲編劇都無問題
2077啲支線都有啲野睇
動畫劇本一樣由佢地出先, Trigger只係再修一修
係都換鳩層者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞