[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
ching你好癲,係咪就快進入cyberpsycho
叫好過冇咁囉rebecca個性格真係好正,好唔想佢死。宜家入game就係揸佢把shotgun周圍搵人殺
btw,整多幾套好似edgerunners嘅故事,我唔知仲頂唔頂得住,分分鐘直入cyberpsycho
其實好似silver hand咁整粒晶片出黎
然後搵個路人插落佢頭然係再一槍打死佢未復活到
雖然好仆街
個人感覺就CD唔會搞season 2 吧
第一季已經渣埋最後一水錢 水人買佢隻尻game
已經到左會買既都已經買左,唔買既根本就唔打機

我諗佢地會下次出新game
會重覆靠出動畫去做marketing
唔係應該追殺荒坂啲人咩
聽聞有打算做2078
咁未幾好
好過望住現實然後cyberpsycho發作
Phantom Liberty可能係去新Washington DC/ New York
早入同遲入嘅分別
唔想入住,等我找番個同lucy差唔多嘅女朋友先得唔得
換咗波多野結衣名器
我覺得呢類野類似整容,
david仔試過換肺換手換腳咁爽之後

可能都想有一條大細自由控制,
持久硬度都可控既jj
滿足佢既虛榮心
2077都臭左朵,仲玩多幾億開發續作咁痴?
點同股東交代
次次見到 Lucy 扯到恆一恆
本身CDPR 比trigger 個劇本話仲黑暗仲痴線
係trigger 堅持你咁樣寫唔可能收得
同埋堅持要將rebecca 整做蘿莉外型先有而家呢套Edgerunner

如果齋靠CDPR真係死得
可以推論嚟緊DLC同可能會有嘅續集
CDPR唔換撚哂啲柒頭篇劇都係無得救
堅持要將rebecca 整做蘿莉外型

鬼佬驚FBI Open Up呀嘛,但係人體改造到咁撚癲嘅世界觀點可能冇呢D蘿莉外型
有蘿莉就一定要推ga咩 身嬌腰柔易推倒

Rebecca 呢個咁有母性嘅角色用蘿莉外型個反差超正

喺CDPR眼中啲人搞義體只會變腥腥, 異型同機械人
唔會有人係為咗變靚變可愛
你居然覺得自己會搵到女個刻你已經發作
Night City 第一名鳩
粒晶好貴係其一
故事入面都係另一種用納米既治療保健方案(好似係電梯新聞有得睇)
個價錢一個月貴到唔記得幾十萬歐元定點
silverhand粒晶係試驗品黎,本來亦唔係為左比silverhand入先整而係三郎一早就想搞奪舍
只係賴宣想借衛網手去揭發御魂,而衛網request張晶片入面要係silverhand人格for佢地同艾特溝通先放silverhand落晶片度

之後荒坂應該都無左晶片個設計圖,直到V捉到條友然後連人帶晶片比返荒坂先可以再整一塊出黎將三郎過落賴宣度
俾你發現左
唔好叫maxtac黎
可能班鬼佬覺得主角團呢班街頑出身嘅打手,追火力唔追外觀掛
始終係大ip,一開心俾咁多錢作者買ip,而且反正一早就收番成本喇
你地好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞