[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
都係,每個人都可以講下自己心目中嘅後續,反正係開放式結局,每個人自己揀喇,你鍾意嘅可以ff到後面david意識俾人複製左去晶片度再俾lucy拿到,可以好似v同johnny咁樣一齊生活
依家個情況同以前睇呢類結局嘅動漫差唔多,又係嚴重ptsd,真係通常要1,2星期先可以慢慢抽離出
其實ff個個唔係我
係鬼佬,我只係話鬼佬個假設好合理
我諗我講嘅開放式係指lucy嘅結局,當然以Cyberpunk 世界黎講,要復活david其實係有可能,所以我先覺得都算開放式
我都係睇到reddit啲鬼佬有啲會ff呢個假設,但合唔合理應該就係每個人自己對套野嘅睇法黎
利申:個人偏向lucy 最後move on到,但可能會獨自一人生活,最多可能有啲朋友咁,但另一半就應該唔會再有
唔知 David 條巨龍係咪用鋼做?
冇裝
開第二季個時間差唔多到要有埋V㗎啦,再唔係就要換地圖唔再係NC
咁點同 Lucy 扑野
D 同人誌典蒜
你又知佢冇裝
可以配合主線出劇情都得嘅
佢地眼都換埋,應該除左個腦咩都換過黎
2077個故仔寫得咁爛,唔好啦
一陣又要溝左膠野入去
其實唔算復活,GAME入面都曾經用科技重現咗JACKIE,但係你一睇就會知個個唔再係同你出生嘅兄弟,係一堆用數據模擬嘅"人"
其實都冇人知lucy個西係唔係原裝
日本仔唔會用埋d屎橋咩孖生兄弟個d
我剩係希望PCDR見動畫咁得可以整多一個DLC俾2077同埋考慮下整多幾套動畫
變咗trigger幫CD Projekt寫晒劇本細節新DLC唔好再咁柒得唔得
應該唔會特登換啲對戰力冇開嘅野掛,特登走去增加自己壓力咩
第二季V神無雙
銀手炸樓
單殺Adam
真,我都想
可申縮 detachable 巨龍,當警棍用
我比較想睇下NC以外嘅地方,好似開頭V從亞特蘭大返嚟,金手德尚去太平洋區避風頭,好多新地圖可以用嚟做動畫,塞到彩蛋得嚟又唔會影響到GAME主線
有個模擬嘅可以回憶下美好嘅記憶好似都幾浪漫
出年出個個dlc好似就係係新區域發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞