[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
個大佬點解會無啦啦神經錯亂
Game入面ncpd 特勤隊好多都好腐敗 可以睇下大河支線
改裝得勁就可以好似第一集開頭個神機錯亂咁亂殺
咁老老實實 V係入面都係超凡存在黎
升到咁上下齋hacking就可以清場
原來都係一樣情況
講緊飛機上面跳落黎果幾件 好似幾勁
當你全身勁裝同武器都可以殺到佢地既,班友仔最煩係識用瞬移閃開你既攻擊同埋要頂到四級警報左右佢地先出場
MaxTac有最先進的科技同武器,又有訓練,點會唔勁
呢首synthwave remix左更加有cyberpunk味
https://youtu.be/HU4jRve5rKU

上左Viral 50 第一
主題曲原詞係I'm gonna to burn this city, burn this city,但係冇人拆到夜城(就算係V都一樣)
隊住頭果支槍係單純爆頭定點?
V 根本係天選之人,所有fixer 都爭住俾job 佢做,若惡仲要幫佢撐腰,game 後期已經係活生生嘅傳奇嚟
唔好忘記個setting 一開始話V 仲要得返唔夠半年命,係咁短期內就已經做到咁
David 到死都無迷失自我!的確係特別之人!
MaxTac表面上係一隊訓練有素嘅特種部隊
但實際上隊入面大部分都係Cyberpsychosis黎
佢地享受緊合法殺人嘅快感同時有頂尖嘅裝備同埋改造支援
可能想帶出Lucy Maine佢地比左好大嘅精神幫助佢
呢條女嘅預告真係fake到預售班人射到一地都係
係咪要阿基拉咁
成個東京催毀
建立大東京帝國
不過成個城市都係廢墟
已經聽左好多次
Lucy個kiss勁過9倍藥
睇完,好正,英文都配得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞