[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
好似呢個已經係重做第三次 因為高層要加silverhand
應該話本身變左legend
但唔會係活著嘅legend
唔知點解次次我屌2077劇本垃圾都一定有幾隻腐皮但係永遠無人反駁
啲人話David 杯酒係1.6先加返落去
不過我從來都無買過酒所有唔知係咪真
就算係應該都唔係1.6 我上個月1.5嘅時間因為出咗ps5版玩咗一次都見到
但係我睇完edgerunner 都去飲咗杯david
我都有返去飲 可惜冇咩講 例如敬Johnny Jackie David咁
個濕鳩連動任得幾個text msg
搵發哥配音傾幾句電話都慳
攞David 件衫嗰度淨係擺喺路邊
酋長講兩句David 都無

你就知CDPR根本爛泥扶唔上柄
2077 由一開始比佢地開發已經注定係垃圾
其實David個story
死的死 生的得3個
知情的又有幾多?
Arasaka 同miltech又唔會多提
其實係v個timeline唔多提
又某程度上係正路

正如係V度
Silverhand個footprint又有幾多?
唔係johnny上身 都搵唔到好多其實
我係指佢個連動無誠意
寫多兩句都好似攞佢命咁
我都有印象唔係咁遲先有 好早以經覺得條友邊個 有酒係到 但係劇情一啲都冇提
咁都岩的 其實可以多少少
Twitter有人
好似9個月前有留過言問
岩先 cyberpunk official reply佢
係冇咩誠意好講 2077柒到咁 正常商業嚟講應該好似聖歌咁放棄 不過cdpr冇咩其他出名野股東同國家要佢繼續頂住
黑手 蜘蛛墨菲 仲有其他都有提及但係冇酒 得david相反有酒冇提過 其實好怪
買咗就得閒就開game啦
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23379&snA=4427

Cyberpunk 桌遊設計師有解釋點解V無神機錯亂了
因為Johnny比V更癡線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞