[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
lm
睇完晒...
我要入game報仇了
https://www.toy-people.com/?p=74741

點解係去月球其中一個既可能性
話說見主角改造到差唔多非人咁,換肺換骨髓都冇麻醉

其實現實有嘅話,會唔會真係咁多人想改造到咁
Cyberpunk特色係高科技但低生活品質
你唔改重難生存
只係佢遇著個無牌醫生啫 隻game入面會打麻醉
呀頂 sor 我集中嘅位係maine死之後
都唔記得佢做過啲咁嘅嘢
Falco唔準我地V去見露西
罪該萬死
好撚好睇
搭單一問
我岩岩張ps4既2077 upgrade 左去ps5 version
ps5 load 到ps4 既save 但係d 槍話未解鎖唔用得
可以點搞。。。
咩槍
共產之鎚果d
係唔係智能槍要裝配件
應該唔係, ps4果時都係咁用
可能有啲槍取得條件唔同咗用唔到掛

呢一幕Lucy同David飛落街 離月球越嚟越遠
代表Lucy已經唔在乎上月球 只求David唔死就得
我覺得佢後尾都有良心發現, 去送頭, 再send情報比david救人
企喺David 角度係唔知咩事wow
得信同愛兩隻字由Lucy繼續抖

隨時俾人犧牲,呢個唔同意
Lucy 唔響隊度,David點為Lucy 犧牲其他隊友?定你想講Lucy 為咗隊冧荒坂啲人會犧牲啲唔同時行動嘅Kiwi?Lucy Solo 緊又無交集點犧牲Kiwi

上堂講純粹kiwi睇Lucy 變咗路人咁,同埋大隊雖然愈接愈多唔同Job , 間中有唔同人拍擋,但睇7,8集最Core 都係得佢哋自己友做 , 物理輸出由之前三個得番David 1件,而且殺完老母David 精神力急跌
原本Kiwi 已經唔多服David (第7集開頭都有怨言) 係完成到任就算,但David越嚟越差狀態,已經未必Carry到條Team

見條Team 江河日下,同對David Lucy 無咩感情
就俾四眼佬引誘成功
應該未點技能
之前update有啲要學咗技能先可以用
你可以睇把武器個物品描述度有寫要咩技能
另外技能點都應該reset哂, 要全部重點
講緊Lucy只要覺得David有危險,就可以將其他人都推去死
大哥大嫂最大問題係Lucy唔係有心要搞死佢兩個,但明顯地只要David有可能有事,Lucy就唔介意會唔會害死其他人
唔該巴打, 睇下先
要入去撚鳩boss 幫Rebecca 報仇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞