[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
連 lucy 都痴埋線
依一幕真心心痛,同時覺得David一生都好幸福,有兩個咁愛佢既女人同埋有願意同佢出生兄弟,本身仲有個愛佢既老母,仲要David係Rebecca同falco既幫助下,最後完成曬佢一生既想做既事,所以最後就算比亞當殺死,佢都可以笑得出黎,冇任何後悔,只有一個小遺憾就係冇得同Lucy一齊上月球
延續Trigger抄庵野嘅不光采歷史
https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Big_5_Employers_in_Night_City_–_2077
可能都唔算太好

3. Biotechnica – Our 2077 bronze medal goes to Biotechnica who offers up to six (yes, six!) paid vacation days a year!
2077入面真魚要大富大貴先食得tim
唔係拎現實黎比呀?
其係套野好睇仲有一個原因係d配樂係真係擇得好好
睇返d歌詞再望返個場景完全切合到個角色內心既諗法
我仲ptsd緊,不過隨著時間會慢慢好
又或者落番黎繼續狙擊荒坂,然後見到V打爆左荒坂後先死
應該係啲台仔癲撚左
傳統latino gangster
曼聯個馬天尼斯
好想知日本個邊D評價係點,佢地好似焦點放咗落套女高中生槍戰動畫到
百合豬比人呃曬入去殺
屌你

Btw有冇人有佢射到條友凌空轉圈嘅gif
點解
未睇套野
唔係百合野嚟咩
我見好多日本妹IG都落呢套嘢個hashtag
歐美驚改編+唔喺電視播 好少人留意
第13集一轉BG
而且連監督都走出黎講如果某人係女人咁就真係百合啦
好評但係無國外咁Hit
成個保安咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞