[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
https://youtu.be/SopAhl_mSAk
另外Maine首OST都好正 有無同好
臨尾一邊俾adam打一邊播真係痴線
仲要唔係打咁簡單 我屌
首歌未睇結局前同睇左結局係兩種感覺
第一次係第二集睇bd果時播好撚sweet
喊撚左
依家聽親都諗起Lucy最尾係月球無啦啦見到David 笑得勁甜 再起副歌 然後下一秒David唔見左果個灰爆樣
我屌 真係唔可以再聽首歌已經睇左成日reddit 同 youtube圍爐
我明啊
第6集同第10集真係最痴線 睇到勁Sad
特別係第10集下半段 過山車咁 搞不撚掂
我知道唔會有好結局 睇meme透左
但睇到david抱返lucy出黎 諗極都唔明點解會出事
首歌 慢歌同快歌部份好聽得黎仲要好夾
出事還出事 講多兩句啜多啖都得掛
如果係happy ending既我諗套野唔會咁紅
但係呢隻ending又會好胃痛
Youtube comment胃痛圍爐集中營 啲鬼佬都搞不撚掂
咁紅其中一樣都係因為佢真係補完返好多隻game無提既設定同埋世界觀
動畫爆紅真係令成隻2077真真正正黎個第二春
最後其實係苦笑
有玩game一見到Adam smasher 出嚟
嗰陣已經知道一定係bad ending
我當初仲抱有一絲希望 以為係會有幾隻
Adam Smasher 跟返設定根本係變態 96% cyberware
剩係得外掛佬V 先打得贏
V冇Johnny嘅話 死鳩左十世
首 I Really Want To Stay At Your House 神插入
無諗過咁慘
trigger:你哋咪算好,我嗰team人要睇30次
最正確既就係揾trigger黎整
佢地揾歐美工作室整既
好大機會變成黑人David,肥婆Lucy
Rebecca由蘿莉變做性別認知障礙大叔
好撚正,啲op同ed一流
故事太現實 就係無主角威能
david覺得自己係特別 始終都係避唔到神機錯亂

睇到不斷改造自己 仲係自視過高就覺得會奶野

只要佢諗到承諾一齊上月球 但自己唔係度 生存嘅人更難受 應該要識選擇收手

人越大越唔想睇到sad end, 加上啲人死得好突然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞