[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
拎大猩猩下下打頭都得既升高D Lv同體能就得
我玩PC 目前140小時
開賣用RX590 1080p全低 入到Game 破圖 LAG 彈驚 任務中BUG
格日去左買3060TI (上面9成問解決左)
我真係鐘意隻驚
唔知點解我覺得你同我好似唔係響同一個channel傾緊
JOHN WICK結局 升爆LV 用近戰過好爽
一開始芮果23個委託應該就係for人升lv
因為堆Boss好多都識避子彈,用瞄頭槍都好難打中
用潛行或者拳頭會易打好多
但係刀劍係反應
我唔剃鬚係因為怕你會愛上我

-發哥
手掌裝smart link會miss少好多,你係唔係冇裝
想搵返 1年前果條 link 支持下,
但搵親個歌名都係最近跟風 upload 嘅
用觀看數去filter咪搵到囉
https://www.twitter.com/GwentBro/status/1575185616148766720

月亮提醒我們,現實往往與第一眼看上去的並不一樣。

在充滿外表幻象的世界中,跟著自己的直覺走往往是最好的選擇。

月亮也像徵夢想、慾望,當然還有沉睡,死神的夜之儀式。

In game description
屌你老母個結局使唔使咁黑暗
睇咁耐就係為咗睇佢地陷家剷我屌咩
咁都黑暗建議睇埋來自深淵
nc就係咁,一係做無名小卒一係死得偉大,每個想成為傳奇既人都會比城市吞噬
響來生同Jackie飲酒時已經講咗NC個本質俾返個Mano我佢仲未同Misty去食fine din㗎
叫cdpr比番果半年我
睇埋來自深圳先講啦
宜家去bar飲moscow mule就係飲緊杯 Jackie Welles
來自深圳係睇埋三和大神?
不了
現實世界已經夠晒黑暗
其實我明個題材係咁
不過都係有啲接受唔到佢地陷家剷
特別係小丑女劇情殺好ON9
咁都叫ON9?
一來 NC 人命唔值錢, 今日唔知聽日事, 好似佢大哥咁隨時橫屍街頭都唔出奇,
二來佢地打到去企業, 根本已經預左好難甩到身, 再加上對手係企業最TOP果個, 俾人一招了都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞