[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
兩個人嘅夢想最後得翻一個人形單隻影
請你抽離巨人結局

一個美好但唔完滿嘅初戀傷成咁
其實Lucy都好難再同異性交心
開番game 用v殺番條仆街十次八次
就算反cup到碎骨david最後點都要死 已經打到荒阪門口 荒阪有權有勢更有手瓜 冇可能放過佢
死得轟烈又救到愛人 而唔係死於塞博精神病自毀仲親手殺死親友已經好好
好彩碎骨嘅信條係從來唔做多餘嘅工作 先冇追擊死全家
我對佢真心冇怨恨
佢同david係相似嘅人行緊相似嘅路,只不過當佢哋嘅命運有所衝突嗰陣,就注定咗呢條路只可以得返一個人行
更何況碎骨咪又只係一粒棋子,就算冇呢隻碎骨,出面肯定仲有千千萬萬隻碎骨肯幫evil corp賣命

反而我覺得佢同碎骨呢場交打得有尊嚴
磨到最後1點1滴咁死都冇逃避過,用生命去捍衛重要嘅嘢,從而突顯生命嘅價值
就係嗰一刻佢先真真正正咁存在過
如果有100hp 應該David 勝 有黑科技
多數因為Rebecca
Cyberpunk原作mike pondsmith解話佢眼中嘅cyberpsychosis「神機錯亂」係咩,同講下david&v
https://www.reddit.com/r/LowSodiumCyberpunk/comments/xklzsx/why_doesnt_v_get_cyberpsychosis/ipffmf4/

Too long didn’t read版: 用人性抵銷植入物嘅侵蝕,可見David真係萬中無一先孭得起軍用版沙德威斯坦,搵到新家庭,朋友同伴侶更有助佢控制

另外,當佢知道搵trigger畫外傳,興奮程度不亞於cdpr搵到keanu
想game 出dlc 係關於lucy
扮david同佢上一次月球
我覺得原本Johnny 個位會係傑仔
無理由咁早死
Adam係 97%改造戰鬥撚
重力都壓佢唔到
唔會贏
基本上David連自己套裝都頂唔到一定唔夠抽
頂到都唔會夠抽
套甲最勁就係個重力系統
你既皇牌對敵人完全唔起作用 點打
https://www.youtube.com/watch?v=BnnbP7pCIvQ

呢段邊到出現
好似冇睇過
一直都專登唔睇第十集 岩岩睇完
David係萬一無入嘅話
Adam就係十萬中無一
1 2下可能頂到 多既連接位出事就唔同講法
本身都痴線佬
冇曬人性,句句串鳩人,96%改造
只係冇失控姐

始終有arasaka黑科技睇實佢
失控既話arasaka一定會處理咗佢
lum住臨尾david可以打贏smasher
垃圾cyberpunk 2077靠動畫至有第二春

玩家們期待既應該係Jackie同Tbug冇死跟住組成team人隊員有唔同職業一路成長當中有人出賣好似動畫咁,咁的角色既死先至感受到個重量,而唔係好似依家咁序章完左之後就係得你自己幾個地圖跑黎跑去one man army
喂吖,唔得咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞