[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區2

1001 回覆
32 Like 1 Dislike
連登都低質左好多
建議你直情唔好上
驚你個神機錯亂會惡化
初期話想測試件野,因為好難有人駕馭到
但後尾又話件野本身為阿當而設
女主係想將件事完美隱藏起來令主角唔會再畀荒坂搵到
咁主角本身都有少少異於常人嘅,第一日就開8次沙坦
其實已經少上咗
但有時見到啲低能留言又忍唔住覆
好似宜家咁
神機醫有講佢果支唔係普通針黎,
係軍用比普通強 9倍,
不過副作用都好勁,
用晒之後一定神機錯亂返唔到轉頭
冇起你底,我只係習慣用libel mark低啲on9仔
至於你5個預測又係On9
1. 住完隔離營出返嚟冇穿冇爛,點樣=新屋嶺
2、3用國安法已經夠啦,45又係錯
冇個中叫全中,你都幾厚面皮你繼續自我感覺良好吧
大哥打都未打過就收皮
哭撚左
大哥無特殊體質 一針都捱唔到
大哥死係必然架
避唔到架,唔係劇情殺黎架
拗緊對劇情理解嘅各自觀點,無啦啦起人底拉去其他嘢到,然後話人低質顧左右而言他咪呢D囉
變新屋嶺意思係用防疫名義亂咁捉人入去隔離,事實上隔離營亦都唔畀外人探訪,點樣唔中?
2,3,4咪即係圍封強檢、限聚令、針卡之類囉ON9,無睇新聞架你?
5都無?乜原來2020年你中咗新冠可以周圍去

弱智都衝出嚟柒
我只係想恥笑你地同個弱智仔同一陣線唧,無其他意思
咁又畀我磨到放工時間
其實應該要多謝你班柒頭
鍾意就落嚟老蘭搵我喇
恥笑拗到要靠起人底先令你覺得贏咗,係啦係啦,俾你恥笑到好撚hurt啦
所以男女主最大問題係唔溝通,啲野收收埋埋
其實有樣仲勁,Lucy kiss直接拉番正常,仲要冇副作用
新屋嶺最出名係乜?你中乜
都講明係隔離營,唔俾探訪有乜出奇要預測
23咪就係講緊你多鳩餘囉,19年都講緊國安法啦,咁係咪人地19年早過你預言呀 國安法可以永久玩落去你疫情得?
圍封強檢有得出入就唔係封鎖啦,你知唔知乜嘢係封鎖,支那嗰種就係喇
5你搬龍門?你原句「5.就算想走難去外國,到時仲有邊個國家歡迎你?」 中咗新冠唔只係香港 外國人中咗佢地都唔出得國啦,關中咗新冠咩事?你講嘅係走難,英台點解冇?
然後劇情殺死左

明明可以bbq ending
dorio死得早無得kiss所以大哥癡左線
那來劇情殺,adam係後面追點走
冇得揸住波咁打個車輪去復原
真,如果lucy早死過david,david應該同大哥一樣情況
我地睇開天元突破
用氣勢都KO佢
david變金鋼冇得揸,要改番先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞