(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區167 新手問野請睇#1

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

呢種landmine hack squat其實如果對腳摺得夠多, hip夠落
個效果係咪=企係斜台上個種hack squat?
冇位做掛
有時見247 D人上教練堂都要等機/ 無機要求其搵D機做 就覺得佢地好慘
有無人知 香港有幾多個真係有 IFBB pro卡 點解好似越來越多人有 有無水份 alan tong davy choi nic ho係咪真係好似 小羅卜 吳龍咁拎
差唔多
兩種setup都係比較接近v squat
條path 註定咗點都係食臀肌多
燒味飯IFBB PRO張卡應該水份最大,佢好似係拎2次組別冠軍換返黎
其他果D都好似係鬥到全場總冠軍拎,場比賽水平係點就另一回事
死撚開啦
咪聽佢9UP GO24先係最正最齊
P記起碼有個教練區
開返間our protein有冇得諗
笑左 占美係咪推胸都唔會夾肩胛
屌你老味嚇一嚇,即刻撳入去睇吓
點知原來係machine
咩嚟?
應該好大機會冇餅半,加埋佢咁少推bar
上網睇片好似冇乜講
@精子銀行
大H 483ng/dl test
視乎邊度驗, 2xx-1100都可以係正常range

For reference:
HKNBF Simon 900
Kofgym Terry 330
Nextbigthing 400
Melanie 3000
話説NBF唔係會繼續出藥檢報告?
出左去邊?右邊???
比肌肉量top1%既男人更男人既女人
每半個月驗一次代謝物再講叻槽啦

1960年代咩剩講Testosterone水平
得啦得啦.知你水平最高最sick ball啦
我有講任何野想表達任何人係咪natural? 我都話係for reference
識講代謝物呢個term好叻仔喎
IG, 好似俾佢block 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞