(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區167 新手問野請睇#1

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
你意思係咪覺得個拉扯感去左偏上位置?
推斜板定平板
有得睇jeff nip vs greg
小妹依排好撚忙
冇時間去練蜜桃臀
買手套
咁多位大隻清放鬆嘅滾筒用開邊種
想買狼牙最尖嗰款吉一吉個斜方
兩隻都買有啲地方用冇牙好啲,太痛都look唔到
唔該馬高老師
馬高老師本人?
睇pin reply就知係本人
唔該師兄,可能真係咁,成日feel到發完下盤個位唔啱
我又無,應該係背無貼住凳pan ,變左尾龍骨食哂啲力
依家係咪冇人講「門市」
死老野勁撚老土

可能你個年代未有得上網
之前玩strength battle個清潔 原來AL三條A
https://www.instagram.com/p/CgOt-ILvdBs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
1. 加帶氧 操完踩番20-30分鍾,一星期2-3次再慢慢加上去,我後邊就算rest day都會踩下
2. Cheat day + 抖幾日比身體回復下, cheat day係講食番夠tdee 同多d碳水,唔好亂食
3.再慢慢減下卡路里 -50 -50咁慢慢落 試真d你個身體反應
4.轉飲食模式 我淨係試過碳水循環 + 斷食,將大部分碳水放操前食 少部分放操後,但預左會辛苦d

同埋可以檢視下你食既1800卡係咪真係1800,同埋算係好既原形食物?

呢排都cut緊既少少分享,操野係一定跌d力,盡量維持番個重量,即使做少幾下,最後加多set 去推番高volume,同埋要飲多d水 訓多d (雖然操得太甘 我都訓得唔夠同訓差左)
Ust jj
你輕左你tdee唔再係2000 只係你個deficit細左 唔關咩身體能量補償機制事
先不論你concept錯晒1999咁

操得嗰2個月就搞呢搞路做大龍鳳做咩? 分分鐘你操都未識操

食夠訓夠操夠 新手一定自然進步

只係想減肥跑步做帶氧會係更好嘅選擇

從來都講做gym係改善體態為主
可能要隔離
飲食要點部署
帶埋奶粉入去
入面啲飲食少蛋白少蔬果
玉手? 有冇咁滑
帶粉同麥皮
之前中左係青衣7日無啖好食
菜都無條得三色豆
靠每日幾個橙先有得開大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞