(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區167 新手問野請睇#1

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 x2 post125 post164

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129

4. VIP(勝利壞左) #197714

5. 直路狂-轉彎亡 #368874

6. 侶田 #425501

7. 凡有的還要加給他 #167755

8. 冷飯王 #250308
健身台Pokemon吉祥物

我唔會偷人protein飲
Gym post白卡名人堂

時輪金剛:倒d精落佢地d水度

有碼宮薰:操完腳會即刻扯扯地,所以會帶啲即棄飛機杯去gym, 操完就係廁所打,一路諗住出面啲瑜珈臭閪 + 漏屎汁用單車機啲位坐落去磨

As個賓:送有漬有味底褲

我想瞓覺呀:叫雞出野 環吹完同佢大車黎個內循環
睇死佢唔會開㗎喇
咪撚再理條傻鳩啦

Lm
我做開 bw1.5X assisted pull up
https://youtu.be/uGcAdAkhGP8
人哋home gym都練到 4XWSM
器材唔係問題 地先係
神人 壓個嘢落去嗰下都好辛苦
條友一早block咗,假膠嚟
做乜理佢
有碼俾人偷ac?
再一次唔該師兄講解

我係bench坐係到做dumbell curl,所以無撞到野

不過如你所講,我係有幾下放晒同伸直晒

我諗係依幾下出事,會focus係個姿勢多d

想問多句師兄你幾耐就無左痺既感覺?

我訓醒都仲有少少,因為好輕微有時都唔知係心理作用定仲痺緊

唔該晒

想問下咁多位巴打,最近呢一兩星期操膊同胸,做做下加重量上去嗰陣,左手手肘有啲痛係咪整親,一開頭幾組動作冇事做做下先開始痛
小妹想問下早餐食兩隻蛋有冇副作用 唔想咁大隻
利申做到1.5x
其實有時真係咁啱姐
有時操完返屋企食飯 唔想又食飯又飲粉姐 滯到仆街 咁咪係gym飲埋先 等佢消化下
你有無整親 我地隔空唔會知
建議你搵物理治療師/醫生
但你動作應該手肘角度無水平受力
建議你睇下youtube學個姿勢係點先再練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞