[世界上冇肥人,只有懶人] 夏天減肥日記

874 回覆
163 Like 2 Dislike
我一日差唔多淨係食一餐 都瘦唔到
不過我飲好多野 多數都係水/津路 有時忍唔到會汽水

唔食野唔得架喎 要加埋做運動先會事半功倍
三色豆其實唔建議食 始終急涷無營養
食三色椒/牛油果/四季豆仲好
簡單易整 四季豆可以撈雞胸
加少少黑椒碎同鹽調味咁
三色豆其實唔建議食 始終急涷無營養
食三色椒/牛油果/四季豆仲好
簡單易整 四季豆可以撈雞胸
加少少黑椒碎同鹽調味咁
點會無

唔食野會slow down新陳代謝 未減肥先減肌 唔好飲咁多甜野就真

唔食野會slow down新陳代謝 未減肥先減肌 唔好飲咁多甜野就真

而家新出果隻no sugar可樂係用代糖
減緊可唔可以飲

一日食一餐 點會有力做運動

食得少 新陳代謝慢 都係唔會瘦
18-8-2017

早餐:

牛奶麥皮

午餐:

海鮮炒飯

晚餐:

雞肉米線
19-8-2017

午餐:

雞肉米線

晚餐:

蝦 蛋 菜

運動:

Gym左一個鐘

跑左10km

21-8-2017

早餐:

吞拿魚包

午餐:

蝦蛋菜

晚餐:

蝦蛋菜

運動:

Gym左一個鐘

單車左兩個鐘
加油
我做左半年gym仲未減得甩
不過開始有d線條
有冇人呢排游水減肥
巴打減左咁耐而家幾重?
好耐無入黎

巴打係咪有tg?一齊堅持落去
我要先減脂肪,再減肌肉,之後再維持個bmi係中間有排搞
做完gym性慾高漲,忍唔住打J

食返d精撈麥皮又一餐低卡
對唔住咁多位巴打
近排有d私人事處理
冇理到呢個post
我要多小小時間處理 我會係9月1號再返黎再減
希望咁多位巴打唔好放棄

依家個體重係70.5kg
準備開波折磨自己啦我又
樓主唔見左

我減唔到榜 減極都70kg

而家新出果隻no sugar可樂係用代糖
減緊可唔可以飲

代糖人造糖
更加易肥
樓主依家如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞