[世界上冇肥人,只有懶人] 夏天減肥日記

874 回覆
163 Like 2 Dislike
7月小結

體重報告 :

1 / 7 / 2017: 75.6 kg

31 / 7 / 2017 : 71.6 kg ( 今日度左 但冇影低 ) 用住舊圖先

運動報告:

每星期做四次gym

今個月跑左28日 總共跑左 285km 平均每次跑10km

180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

如果加多幾日跑步會唔會減到

睇毅力㗎咋 打波係咪搏盡攞位同跑位接波?

Yes
不過我係keep 住80~83kg
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

加重帶氧嗰part 出街食飯盡量戒糖 然後肉食控制 做運動都瘦唔到嘅人只能斥飲食 睇你嘅覺悟啦
7月小結

體重報告 :

31 / 7 / 2017 : 71.6 kg ( 今日度左 但冇影低 ) 用住舊圖先

運動報告:

每星期做四次gym

好叻
八月第一日晨跑5km 收工跑多5km 今晚俾人約去食雞煲
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

加重帶氧嗰part 出街食飯盡量戒糖 然後肉食控制 做運動都瘦唔到嘅人只能斥飲食 睇你嘅覺悟啦

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我有康民處張gym 卡,
入去埋gym 會唔會好d

我多數都飲走甜
點解咁難減
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
但如果你癲d 可以跟我咁跑
btw 你個名
7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

依家我跑步條路線跟你差唔多,我由名都跑去粉中後面過去碧湖條天橋,之後向上水跑,到保榮路體育館有兩k多啲,上室內緩跑徑跑三十分鐘,之後跑返粉嶺火車站返名都,大約一個鐘,好過跑粉嶺圍比狗追。

巴打繼續加油
7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

依家我跑步條路線跟你差唔多,我由名都跑去粉中後面過去碧湖條天橋,之後向上水跑,到保榮路體育館有兩k多啲,上室內緩跑徑跑三十分鐘,之後跑返粉嶺火車站返名都,大約一個鐘,好過跑粉嶺圍比狗追。

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先
180 83kg大肥仔
點減

平時一星期打2日籃波

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

31日跑左28日10km算唔算日日跑
我估真毒撚先做到31日全跑
巴打加油
利申:大肥仔
巴打加油
利申:大肥仔

I like this pic

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

加油 鬥快有6舊腹肌
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

午餐 兩餸飯 其中一個餸一定係菜 (小飯)

晚飯 雞胸 菜 蛋 全白灼 無油

一星期跑4-5次步 or踢下波 打下籃球

你頂到一個月即有成果

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

10km
我跑6km 都就死
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

你頂到一個月即有成果

咁食都減到22磅 本身幾多磅?
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

你頂到一個月即有成果

學下先
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

你頂到一個月即有成果

學下先

其實我唔做gym應該減得仲快
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

你頂到一個月即有成果

咁食都減到22磅 本身幾多磅?

早餐加杯凍齋啡走甜
午餐小飯真係小 中午都係咁飲
晚餐就 兩雞胸 兩蛋 加生菜

成日覺得餓 75---->63 晚

Yes

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

10km
我跑6km 都就死

你跑兩星期 會覺得自己愈跑愈快

Thx 巴打
琴日去左跑步跑左一個鐘
一星期跑幾多日好?

我多數都飲走甜
點解咁難減

隔一日跑最好其實
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

10km
我跑6km 都就死

你跑兩星期 會覺得自己愈跑愈快

今鋪要有d 決心
戒埋打j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞