[世界上冇肥人,只有懶人] 夏天減肥日記

874 回覆
163 Like 2 Dislike

隔一日跑最好其實
但如果你癲d 可以跟我咁跑
btw 你個名

巴打你日日都跑?
一想打飛機就去跑步先

31日跑左28日10km算唔算日日跑
我估真毒撚先做到31日全跑

10km
我跑6km 都就死

你跑兩星期 會覺得自己愈跑愈快

今鋪要有d 決心
戒埋打j

有研究話testosterone係戒J一星期後會達到高峰, 之後會跌返去岩岩J既狀態 就呢點而言戒太長對運動冇乜益
不過對生活同心理可能會有益左既, 冇咁頹
利申之前上網溝女果陣成功戒左三個月J, 一衰左就即刻打返

我溝條女戒咗三日 以前日日清 戒嗰幾日個人真係唔同啲
曾經試過2星期減22磅

早餐 粥加個粉

午餐 兩餸飯 其中一個餸一定係菜 (小飯)

晚飯 雞胸 菜 蛋 全白灼 無油

一星期跑4-5次步 or踢下波 打下籃球

你頂到一個月即有成果

咁食都減到22磅 本身幾多磅?

早餐加杯凍齋啡走甜
午餐小飯真係小 中午都係咁飲
晚餐就 兩雞胸 兩蛋 加生菜

成日覺得餓 75---->63 晚

因為呢個餐單真係無話好clean 可能特別適合你
22磅 就算病左都減唔到

10km
我跑6km 都就死

今鋪要有d 決心
戒埋打j

有研究話testosterone係戒J一星期後會達到高峰, 之後會跌返去岩岩J既狀態 就呢點而言戒太長對運動冇乜益

你真係一日唔打就慾火焚身, 定係習慣

成日打j, 個人d 記憶好似真係差左
我三個星期減左10磅

盡量戒糖 每日飲大量水排毒

三餐照食 夜晚唔食白飯 覺得開始飽飽地就好停
覺得巴打食得太肥食得清同飽肚都可以有足夠營養

再每日做45分鐘FITT training 15分鐘拉根

想再減多10磅一齊努力

10km
我跑6km 都就死

今鋪要有d 決心
戒埋打j

你真係一日唔打就慾火焚身, 定係習慣

好習慣 臨瞓喺床上一R就自然打

唔係啦 我通常weekend 先自己煮

唉,今日夜晚食撚咗海南雞飯
但食一半飯

有無走汁先

有,去哂皮,好撚難食

洗唔洗咁博盡

今日屌咗譚仔

譚仔清湯雞肉米粉都有問題咩

我唔係食清湯,我食三小
7月小結

體重報告 :

1 / 7 / 2017: 75.6 kg

31 / 7 / 2017 : 71.6 kg ( 今日度左 但冇影低 ) 用住舊圖先

運動報告:

每星期做四次gym

今個月跑左28日 總共跑左 285km 平均每次跑10km

巴打好勁
7月小結

體重報告 :

31 / 7 / 2017 : 71.6 kg ( 今日度左 但冇影低 ) 用住舊圖先

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

依家我跑步條路線跟你差唔多,我由名都跑去粉中後面過去碧湖條天橋,之後向上水跑,到保榮路體育館有兩k多啲,上室內緩跑徑跑三十分鐘,之後跑返粉嶺火車站返名都,大約一個鐘,好過跑粉嶺圍比狗追。

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

我通常起體育館跑7:30-8:00, 有時想跑耐啲就要氹仔女訓左先可以夜晚10:00 出黎跑。

我老公三個月減左三十鎊,我以佢為目標,希望幾個月內減到40磅。

利申:大碼已婚肥絲
跑得幾快
15-7-2017

餐單

早餐:

吞拿魚包一個

午餐:

海南雞飯一個

晚餐:

雞胸 蛋 菜

運動:

隻腳有d痛 休息一天

GYM 左一個鐘

聽巴打講 HITT 左一次 做五分鐘己經出哂汗

Plank 6 sets

邊間百份百咁多雞
15-7-2017

餐單

早餐:

吞拿魚包一個

午餐:

海南雞飯一個

晚餐:

雞胸 蛋 菜

運動:

隻腳有d痛 休息一天

GYM 左一個鐘

邊間百份百咁多雞

粉嶺
7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

依家我跑步條路線跟你差唔多,我由名都跑去粉中後面過去碧湖條天橋,之後向上水跑,到保榮路體育館有兩k多啲,上室內緩跑徑跑三十分鐘,之後跑返粉嶺火車站返名都,大約一個鐘,好過跑粉嶺圍比狗追。

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

我通常起體育館跑7:30-8:00, 有時想跑耐啲就要氹仔女訓左先可以夜晚10:00 出黎跑。

我老公三個月減左三十鎊,我以佢為目標,希望幾個月內減到40磅。

今日咩時間跑 可以大家講聲加油
馬鞍山毒撚跑
180cm 80kg
同巴打一樣要返工
一星期操兩次龍跑同兩次步都減唔到
馬鞍山毒撚跑

叫你打飛機呀
180cm 80kg
同巴打一樣要返工

減左幾耐先
15-7-2017

餐單

早餐:

吞拿魚包一個

午餐:

海南雞飯一個

晚餐:

雞胸 蛋 菜

運動:

隻腳有d痛 休息一天

GYM 左一個鐘

邊間百份百咁多雞

粉嶺

次次都咁多??
180cm 80kg
同巴打一樣要返工

減左幾耐先

3個禮拜到
唔知係咪跑得唔夠多
今日提早結束回合 早咗跑因為同舊朋友聚一聚

01-08-2017 0600起床

早餐:菲律賓式炒米粉

午餐:肉餅飯

晚餐:雞煲⋯⋯同朋友聚

運動:
朝早 5k 2856
傍晚10km 5530

7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

剛剛跑完返到黎先睇到,頭先7:40-8:00起體育館,今日狀態麻麻,keep唔到半個鐘,提早投降,聽晚應該都係七點三起跑,七點半到體育館
7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

剛剛跑完返到黎先睇到,頭先7:40-8:00起體育館,今日狀態麻麻,keep唔到半個鐘,提早投降,聽晚應該都係七點三起跑,七點半到體育館

加油
今日提早結束回合 早咗跑因為同舊朋友聚一聚

01-08-2017 0600起床

早餐:菲律賓式炒米粉

午餐:肉餅飯

晚餐:雞煲⋯⋯同朋友聚

運動:
朝早 5k 2856
傍晚10km 5530

雞煲
7月小結

體重報告 :

運動報告:

每星期做四次gym

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

加油

多謝林一巴打

btw, 你好勁,早晚各一課
好耐之前有一段時間我都朝早落運動場跑幾個圈,但試過有次跑跑下眼前一黑,驚到即刻停,坐起地下抖左十分鐘,見自己無乜事先夠膽行返屋企

巴打好嘢
我都月結,減左整整十磅

巴打繼續加油

咁我應該見過你
你平時幾點跑

加油

多謝林一巴打

btw, 你好勁,早晚各一課
好耐之前有一段時間我都朝早落運動場跑幾個圈,但試過有次跑跑下眼前一黑,驚到即刻停,坐起地下抖左十分鐘,見自己無乜事先夠膽行返屋企

量力而為阿 巴打 辛苦就盡量拖到最慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞