[世界上冇肥人,只有懶人] 夏天減肥日記

874 回覆
163 Like 2 Dislike
唉屌 病咗幾日好撚想做運動啊! 尋晚撞到老朋友話我瘦咗好多

Hard work paid off
想請教下,絲打應該點減肚腩?但唔想小腿變成有肌肉果種粗

Yoga
唉屌 病咗幾日好撚想做運動啊! 尋晚撞到老朋友話我瘦咗好多

我都俾同事話我瘦咗
Hiit 跑步真係辛苦d
跑左2日

希望真係有效
6-8-2017

餐單:

早餐:

吞拿魚包

午餐:

爭鮮壽司一盒

晚餐:

蛋 菜 茄汁豆

運動:

Gym左個半鐘

踩單車踩左三個鐘
終於追哂po 一路追一路好佩服咁多位巴打嘅毅力
所以都想請教下大家
我175cm 大約73kg
有隔日跑步 每次1-2km 因為想主力減肚 所以淨係做situp為主
係飲食方面
我每日食兩餐
午餐就飯+少量肉+菜+蕉
晚餐就米粉+菜+海鮮
主要都係清淡為主 戒哂甜飲品 飲水 烏龍茶 梳打水
想問下各位有咩意見 例如蜆食得多怕唔怕肥?
同埋我大便唔算暢通 每日食啲乳酪可唔可以?

附上尋晚晚餐
所以都想請教下大家
有隔日跑步 每次1-2km 因為想主力減肚 所以淨係做situp為主
係飲食方面
我每日食兩餐
晚餐就米粉+菜+海鮮

附上尋晚晚餐

跑1-2km冇用 起碼跑返半個鐘以上先得
好似冇得剩係減肚 一減就要全身減
點解唔食早餐
跑咗一星期仲未有成果 好心急

一個星期想有成果 得罪講句 無嘢係一步登天 我嗰陣一個月10k+30mins abs先叫有少少成果 你有無呢種能耐?
所以都想請教下大家
係飲食方面
我每日食兩餐
晚餐就米粉+菜+海鮮

附上尋晚晚餐

點解唔食早餐

因為太晏起身
女仔點樣可以減對腳
上身有瘦但對腳無乜分別
所以都想請教下大家
係飲食方面
我每日食兩餐
晚餐就米粉+菜+海鮮

附上尋晚晚餐

點解唔食早餐

巴打練完之後可唔可以屌我
所以都想請教下大家
係飲食方面
我每日食兩餐
晚餐就米粉+菜+海鮮

附上尋晚晚餐

點解唔食早餐

巴打練完之後可唔可以屌我

Hehe
6-8-2017

餐單:

早餐:

吞拿魚包

午餐:

爭鮮壽司一盒

晚餐:

蛋 菜 茄汁豆

運動:

Gym左個半鐘

踩單車踩左三個鐘

3個鍾單車應該無你平時跑個半鍾咁有效
7-8-2017

餐單:

早餐:

牛奶麥皮

午餐:

蝦蛋菜茄汁豆

晚餐:

薩利亞

運動:

Gym左一個半鐘

捉火鳥捉左成日冇跑
06-08-2017 0700起床

啱啱病好 操完龍都想死

早餐:一舊蛋糕 兩隻蛋 一隻蕉

午餐:譚仔套餐

晚餐:好多點心同飯

運動:
龍舟訓練2小時
報告下

午餐:油雞胸飯 有少量菜 有去皮 (原本想買切雞 咁啱無哂 )

晚餐: 一隻蛋 烚左份菜
因為朝早食得油膩左 所以夜晚食清啲少啲

運動:聽完巴打意見 今日堅持跑多左 同埋一有時間就做situp
我要減肚腩同肥仔波
報告下

午餐:油雞胸飯 有少量菜 有去皮 (原本想買切雞 咁啱無哂 )

運動:聽完巴打意見 今日堅持跑多左 同埋一有時間就做situp

薑蓉
報告下

薑蓉

situp會減脂咁神奇
想問下咁多位 想減肥嘅話 跑嘅時間重要啲定距離重要啲呀?
而家日日跑緊10mins 1km (勿屌 真係好耐冇做運動
女仔點樣可以減對腳
上身有瘦但對腳無乜分別

拉筋拉多d
同埋慢跑
女仔點樣可以減對腳
上身有瘦但對腳無乜分別

拉筋拉多d
同埋慢跑

我狂拉架喇本身有跳開舞
啲肉好鬆,我點做運動都係咁

時間

時間

即係keep住慢跑 維持返心率 距離唔重要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞