[世界上冇肥人,只有懶人] 夏天減肥日記

874 回覆
163 Like 2 Dislike
我男朋友180,都有80公斤
但我都唔覺佢肥,超大隻,全身都有肌肉
佢話唔洗執著體重,練多啲肌肉,可以食多啲野添
巴打咁食法再咁跑法都幾易瘦 嗰陣我dayday 10km+ 21mins abs workout磅數無乜減但瘦咗勁撚多 又大碼衫突肚變中碼衫fit size

利申 無節食 不過運動量咁大同咁辛苦會好自然唔想食咁多嘢同肥嘢

巴打你幾高幾重 同埋跑左幾耐

嗰陣應該都有70幾kg 170cm 跑咗大半個月5km 同10.5mins abs 覺得唔夠 直接兩樣升多一倍 轉做10km 21mins abs。我跑咗一個月左右 即係前後兩個月都無大變身咗
巴打咁食法再咁跑法都幾易瘦 嗰陣我dayday 10km+ 21mins abs workout磅數無乜減但瘦咗勁撚多 又大碼衫突肚變中碼衫fit size

利申 無節食 不過運動量咁大同咁辛苦會好自然唔想食咁多嘢同肥嘢

嗰陣應該都有70幾kg 170cm 跑咗大半個月5km 同10.5mins abs 覺得唔夠 直接兩樣升多一倍 轉做10km 21mins abs。我跑咗一個月左右 即係前後兩個月都無大變身咗

可以好似你咁就好
我男朋友180,都有80公斤
但我都唔覺佢肥,超大隻,全身都有肌肉
佢話唔洗執著體重,練多啲肌肉,可以食多啲野添

所以我都有做gym Thanks!!
8-7-2017

早餐:

大家樂 唔知乜餐
8-7-2017

早餐:

大家樂唔知乜餐

午餐:

雞肉 菜

晚餐:

譚仔清湯冇圖

運動:

Gym左一個鐘

去左體育館跑左15km

最新體重:

加油啊
我都想減個肚腩仔
加油啊
我都想減個肚腩仔

唔好諗啦 一齊減啦

可以好似你咁就好

你都唔弱啦 加油呀 最緊要都係堅持

可以好似你咁就好

你都唔弱啦 加油呀 最緊要都係堅持

多謝巴打支持
加油啊
我都想減個肚腩仔

唔好諗啦 一齊減啦

減啊 呢兩個幾月都會係夜晚做workout
間唔中幾日會跑步 6-7k 左右
今朝起身食隻蛋算晏晝去踩單車
加油啊
我都想減個肚腩仔

唔好諗啦 一齊減啦

屌我隻碗同你一樣
加油啊
我都想減個肚腩仔

唔好諗啦 一齊減啦

屌我隻碗同你一樣

隻碗係好耐以前唔知係邊度買野送
巴打加油,我都係七月頭開始跑,晚晚起粉嶺運動場跑圈,其實都想跑你條路線,不過要趕返屋企湊仔就近近地去運動場跑算,另外我朝早同下午食麥皮,夜晚跑完食烚菜,暫時一星期減左七磅,希望好快可以減到四十磅.....
巴打加油,我都係七月頭開始跑,晚晚起粉嶺運動場跑圈,其實都想跑你條路線,不過要趕返屋企湊仔就近近地去運動場跑算,另外我朝早同下午食麥皮,夜晚跑完食烚菜,暫時一星期減左七磅,希望好快可以減到四十磅.....

大家咁話
如果想一齊跑 可以留tg

一星期七磅都幾誇張
如果你本身唔係200磅既話個七磅應該大部分係水或者肌肉
做完運動最好補充下蛋白質同火金

一星期七磅都幾誇張
健康地減既話正常人一星期最多減兩至三磅
做完運動最好補充下蛋白質避免肌肉流失
菜個方面可以蒸 烚會無左好多營養
加油
希望今晚冇落雨 想係上水粉嶺來回跑

之前試過元朗跑去屯門再跑返嚟

一星期七磅都幾誇張
健康地減既話正常人一星期最多減兩至三磅
做完運動最好補充下蛋白質避免肌肉流失
菜個方面可以蒸 烚會無左好多營養
加油

謝謝提醒
其實你73.8有米8 跑到咁耐已經好fit啦 追求低體脂現abs?

你跑邊條路

你跑邊條路

蔚翠個邊
巴打白米飯可以轉紅米
太耐無跑退步咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞