[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
我宜家先4000分到時有16%我都滿意了,真係好難衝
啱啱好一年
上年5月15開始玩
你都幾癲,真係要刷到咁多隻怪都S
真係好勁 全知識已經難
仲要全S
其實算易,比起其他野例如3萬任, 1萬family fame, 刷堆greater marni’s stones, 千5 title
5隻T4 increase knowledge gain chance寵+耳環+眼鏡+savage draught 通常殺十幾廿次就s到
好少要殺超過50隻
Turn同break咁高係咪doom黎
Btw傳今個禮拜update會出T10 unicorn
Turn基本好似得159,全屬性加得最少,Brake有163.9本身唔想強到+8,但為左門檻都係強左,好彩一次過 btw台服講左出啦,但我冇公馬
Break個bracket見人話冇所謂
因為可以rebind ww撳實佢同F
咁出drift時就會即時cancel個animation

T10 unicorn 出時應該儲到7抽,之前已經fail左12次
150.1以上其實好似就冇咩分別了,實測又真係好似冇咩分別
可以去刷藍水啦

第13抽中
負評左
貼堂
想問下巴打有冇投資獵場啲據點?
我能量300都無就算食左白樹 因為要係屋企先ON到回好慢
有 開多幾隻人等佢回
同埋得閒去解下d 知識
350up 係基本
Offline回體固定1個鐘1體
食白樹都唔會有影響
唯一可以做係開多d角

Btw黎緊有好多地方會加trash price
到時好可能你諗住刷d地方既主要收入來源會好似沙漠咁trash佔大多數
咁既話投資幫助唔大(其實本身效果都唔大,lv10 +50%但每10隻怪個效果先會apply一次)
仲有如果withdraw個node會reset,下次要由頭invest過

D體唔玩生活可能用黎抽住勞工先會好d
解多啲知識,最易拎能量就係地區地形,之後就係打怪
好似話10%機會加50%,其實都唔知到底係點,我就一向當你嗰個講法
打得多怪就冇咩分別,都係影響不大
撚有船
係時候整返架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞