[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
Centaur yellow ls + agris 一個鐘6億

仲未強到V黑星表示很好
steam新買
開左出黎咁樣係點
咩都禁唔到
冇野了
垃圾steam問題
呢隻game好複雜下
巴打有咩想知即管問
有冇其他玩 呢隻玩到返工咁其實好悶
啲嘢玩唔晒,想輕鬆玩就生活啦,個人會開心好多
船skin都加幾多stat
Volante好容易上到180速
努力打緊藍水,交換就600次,呢排Hea跑,日日肯恩+日任算
想問採集等級點升

而家1 lv都冇,開頭送啲工具完全用唔到
你有幾個方法

第一個就係佢有送金色一次性工具組,唔記得叫咩名

第二個係搵城入面個材料商人買最垃圾嘅嚟用

第三個係去卡爾佩恩搵「葛拉奴亞」買藍色用住先(可以修理)
Skill 5前用loggia, 可以係central market買(多數冇貨)或者去loggia farm (velia附近)買
Skill 5開始用magic gathering tools (central market度買)直到夠高gathering mastery (600以上)
亦都可以用50 contribution point去northern wheat plantation (calpheon東北面)搵np租

要升得快去採草藥
有d位草藥夠密10分鐘左右就升到professional
thanks

1700億身家
想請教下美服啲物價同台服差得遠唔遠?
上個更新改雜物價之後,啲物價高左3-4成
Iv黑耳上到240億,升得快過我儲錢
有差距,好似係台服貴啲
啲飾品會唔會太貴
Tet disto係costume上限變左8億4後有大量preorder
懷疑一方面大量人課金賣衫tet disto需要增加
有一段時間有d costume有百幾二百箱放左係度
同時d人不停買costume cron上tet黎賣
而家tet disto市價200億左右, pen 1300億都有人買
你可以去garmoth.com度睇下所有server所有item過去價格變動
可唔可以比個機會我,我都係想買真4怒戒
點解會用怒耳,差2點ap不如納克?
怒戒呀唔係怒耳
好奇去睇一睇台服d價格,貴到
應該係少人課金搞到升裝太貴供不應求推高左個價好多
台服封左好多腳本,宜家月餅長期都冇貨,要自己打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞