[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
比錢買快啲 紅龍心打左幾年淨係出過一次
如果未夠錢又出唔到可以留意埋
惡夢鳥王卡嵐達(出心臟可以塞落覺武)
惡夢庫屯(心臟塞副武)
免費既頂住檔先

Btw卡莫斯係紅龍 沙龍係羅裴勒
係呀,但整紅龍心臟嘅話有part係要沙龍個龍麟嘛咁咪要打
有無人有玩美服 想問係咪課唔到金
佢唔比我買pearl
最唔好係過50lv 俾人強制PK
有次入左間小屋掛機30秒,去痾過尿,返黎俾人殺撚左
一般都好少無啦啦會比人開紅,係咪去左ALS
野外小屋?咁都搵到你出嚟殺..
冇上一排再望下

班潛水員好識做即時深潛唔阻人”睇post”,個post即刻一眼睇晒

整個百幾二百fs要買blackstone由15萬推到上廿萬
應該係大鄉里出城成世人未買過blackstone,或者末期腦癌

有人講garmoth’s heart打nouver,唔知有個做勁耐既任可以整都算,竟然仲會以為人地撈亂左,真係太有自信

高質到跟唔到,都係走先
上次拗輸咗唔緊要嘅
大把巴打都俾個落台階你走
一係下次再有咩問題你再上嚟打篇論文囉
我哋黑沙個post 幾時都歡迎你
你條友真係為反而反, 敗走左仲要返黎拿返渣沙
上面有位巴打話自己未打過世界王 解釋埋D王既別名都要比你咬
另一個巴打話諗住"整"紅龍心, 連你都知個任要解好耐呀呢? 咪同佢講其實佢直接儲錢掛91億買仲快, 同比埋其他建議佢頂住檔
定係你真係無朋友唔識同人相處

不過你玩左一年幾竟然唔知除左打沙龍之外
仲要農大量唔同獵場既怪/採集煉金先可以拎到既材料
仲唔知起碼要自己比多45億同NPC買材料合
呢D你都唔知就走出黎串人, 真係太有自信
走就走啦 唔好又返黎柒啦
鳥王心鍊左佢可以拎到600個 精靈的神秘粉末 可以用黎補充貝爾心既耐久消耗
之前蔓莎打左好多同埋嚟緊仲要割毛 應該okay,btw2保底了
唔可以好似紅水咁轉左佢做水先?
藍水冇
好似話因為唔似紅水,每個職要嘅MP/精神力都唔同,有啲職要少少就夠,出細樽仔嘅話就會好唔公平
[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!
https://lih.kg/3062254

差成30幾個留言啵...
起碼要成個月啦
洗到1001
冇GAME好玩 新手玩黑沙有冇最進度問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞