[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
其實點解唔自己proove 315 316ap係冇分別............?
有分別,4ap分別囉
生死就係差呢4ap
岩岩出左艾針藍水指針計劃成功左1半
有時間紅藍水都刷多支
綁角唔洗轉來轉去
佢送親嘅鎚我都未上過
痴線佬出現
認真問,我呢家個進度,再上AP應該係咩次序?(繼遊
成晚都冇人做到個簡單實測證明315同316AP天與地分別
夠晒時間試啦係咪呀?
上面唔係有條友又dawn又narc又valtarra又tungrad belt既咩
要試1AP分別好簡單姐係咪咁都唔撚柒識呀on99咁
咁撚大分別快d證明下咁多年黎冇白玩,個關鍵1AP真係好撚緊要啦
玩左5年仲係道聽塗說唔知邊度聽返黎關鍵1AP改寫結果就當係真理
成班黨友衝出黎以為人多就有說服力咁
結果柒撚到要縮返入自己group度冇聲出

Btw事實證明呢隻game真係太複雜
連最撚簡單既裝
D弱智仔玩左咁多年300幾AP仲以為有關鍵1AP
繼續日刷夜刷以為多1AP就會贏
刷左幾耐
如果你想推攻 換多隻黑耳都可以
但你防裝仲未東晒 可能會更加低防
雖然遊俠點都係俾人秒
但都要睇你有無打開據點定係主要打怪為主
識人玩一個月就出齊
有人刷左幾年

都未有
而家真係抵刷講真
得閒轉隻分身刷下 隨緣出
有料,打到艾針已經見到終點,我應該都會打埋第2個佢就差艾針就有啦
+1同埋我層數又低 得161,真係搏下
謝勒漢夜晚可能會去
開埋熱潮好抵玩
岩岩開黑沙玩過一排,過左咁多年而家都係覺得黑沙最多野玩同最好玩,畫面又靚,而家重新慢慢玩下生活都幾過隱
不過好似香港已經冇咩人玩
其實都好多香港人玩緊,全香港人/廣東話為主既公會仲有imperial /鬼見愁家族/貓窩王宮
其實係見你個傻鳩都柒到盡頭了
唔再哂時間係你身上
我覆埋呢句都唔再覆你個傻仔了
飾品黎講優先鍊 整返隻東食人+5攻
黑耳最快但扣防 你其他防裝未東再扣埋防 驚打怪辛苦
敗走就敗走啦垃圾
晒時間?你仲以為關鍵1AP就真係晒時間喇,白玩左幾年
由佢贏啦廢事阻到其他巴哈追po
睇佢性格都似單機開個啲人
而家新手易玩咗好多了
歡迎加入
真係睇佢講野平時應該無咩人做到fd
block左佢算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞