[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
喂快啲拍片證明自己唔係弱智仔先啦
上面好多人屌緊你呀
宜家又冇所謂
之前就講到月牙end game裝
知唔知咩叫end game裝
神又係你鬼又係你

一向pvp單挑就好常會發生連完一套殘血 得返50-100
個啲能力追落 有多就係有多 有時就真係靠廢戒100血/怒戒1Ap去救
重點係 有呢個能力去追咪冇問題 我從來冇提倡過一定要勉強去追
只不過師兄口口聲聲就話月牙已經足夠 思疑你未打過野外

你條撚樣衝出嚟柒咗就一尾得三招
1.叫人post裝,post完又陰聲怪氣,最撚酸個個話人地酸
2.叫人俾source,然後人地問返你同一樣野就啞撚咗
3.駁唔過人係到提出假設,pa會改數值,你班友啲努力白費曬,真係笑撚咗

你拎指針嚟講,就更加好笑,玩得黑沙個個目標都唔同架啦,可能有人係為左刷全神器玩,打到個指針出嚟又真係好屈機,點解你要覺得人地係弱撚智?

鐘意扮大佬,柒咗又唔敢認,全世界頂裝實況主個個都配怒戒血戒,你就係到月牙end gam,你都係縮返入你老母個閪到回爐再造
得返一兩個柒其他唔見晒喇傻豬
快d去call返佢地出黎啦,特別係話個1ap好緊要個d呀,等緊佢地證明
成段廢話
0分重作
有片證明未呀?廢話唔叫證明囉
有鎚就點下上唔到就儲錢買
師兄你真係好出色
都係俾你單機啦
美服月牙大佬
Btw睇左你段野少少
睇黎你真係低低地唔係扮
可以完全理解錯晒我講既野
上面班戰鬥仔打左幾年交
玩左一年既休閒生活仔竟然將佢套理論講到似層層咁
我返到去都叫公會啲高戰賣哂身上啲飾算
反正佢話301都夠啦
講真咪理個傻鳩啦 阻住其他巴打傾計
睇唔過眼屌佢又當人地圍爐
個個屌你都係圍爐咩
唔諗下點解無人撐佢

意見唔同咪好聲好氣討論
咩話人白玩 咩我高估咗你
咩好簡單你唔係唔明呀?
串柒柒咁 啲人睇唔過眼幫口就話人圍爐

有無人出嚟撐下佢 佢頂咗好耐喇
好撚柒
又黎316 vs 315誇大到316 vs 301
希望你淨係講你理解到錯晒個版本啦
唔係佢地會知收左個弱智既入會
又搬龍門
玩左幾年仲以為300幾AP d一毎個bracket仲係好撚緊要
笑撚到仆街

你講架喎
我幫佢答
有冇聽過無三不成幾
300幾=303或以上
301唔係個範圍入面
尊重返4104大師
美服雙東巴爾高戰
你地係咪連巴爾都未見過?
麻煩收收皮先
成個討論不停問人係咪未睇過張表
係咪未見過巴爾
成個人都充滿住優越感
美服大師天神下凡指點你班台服蠢材
屌。。又話300幾唔緊要 唔重要
照你個套玩 停喺301就算 又要比你鬧
??
返到去我都賣一賣怒介換月牙先
啲錢用嚟買啤酒餵勞工好過
辯論必勝方法:
堅持自己個套 即使個個都話你有問題
繼續堅持 直至對方覺得哂氣放棄討論
再屌人地做乜唔再出聲
= WIN
大師4104唔洗再覆我了
你贏啦 黑沙啲高戰死農爛農都係笨柒黎
弱智仔睇唔明?
每一個bracket仲係好撚緊要 解 305,309,316,323每一個都仲係好撚緊要

你係咪真係唔明我講緊咩,蠢撚過長空
笑撚死

玩左幾年仲以為300幾AP d一毎個bracket仲係好撚緊要

連自己up乜都唔知 係咪思覺失調呀屌。。
咁我up緊咩呀
睇下你點理解
你比佢贏啦… 大家都應該攰啦
我咪叫佢唔好再覆我比佢贏佢都唔肯
啱既,佢呢下真係衝左出黎柒
以為捉到我講錯野原來佢自己文盲
柒到應一應
結果原來真係冇316 vs 315 AP差天共地既證明
得班人話全世界都係咁(冇source btw)
仲話”感覺“好大分別生死差個1AP (冇片btw)
玩左幾年都唔知自己玩左d咩要自欺欺人
垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞