[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
而家藍水有保底 雜物價又升左 抵玩
廢虛同天眼好窮唔想去打
喂?有冇片可以證明到唔重要?
定你講既唔重要係up得就up?
150ping-200ping
有片證明唔緊要未?
冇既我一陣再問
今朝5點去廢墟搵點 轉左5/6條線先有 講緊已經係平日同淨係得30% 真係好痴線

唔是我
無雙pen debo,無琉月牙,你都白玩左5年
佢好似玩左年幾姐
仲有得追
真,打依個場我都放棄早起入pvp ser
廢墟點窮都窮唔過天眼雖然挖天眼好多黑結晶碎片同大黑
咁…睇嚟我都係摺埋算
天眼等神器活動好似好d
宜家都咁,到時70/100%嗰陣應該24x7都係人
宜家我眼淚保底57粒,天眼保底51,廢墟就12,周任解緊天眼,所以我一定係打納克先了
我天眼挖左成68萬毛
叫323 AP 條友拍啦,咁都要人教
斷估你地都係同guild或者discord圍開爐架啦係咪呀
平時個post冇人既一講其中一隻酸英文酸美服中國人就成班衝入黎
都冇撚個醒目既

玩左幾年仲以為300幾AP d一毎個bracket仲係好撚緊要
笑撚到仆街
俾唔到證明唯有自我催眠呢幾年既努力冇白費到
得罪講句PA求其改class multiplier個數字你地d努力就已經白撚費晒
花幾年時間以為好有用既野結果到頭來近乎冇分別
仲要死撐連重點係咩都唔知

你地呢幾件垃圾都係返去刷埋debo個幾AP啦,咁撚緊要既野
唔同build丫嘛,1 AP改變命運丫嘛,去刷啦傻閪
我都唔想你地既人生成為笑話,白白浪費幾年努力
On撚9
學上面師兄話齋入pvp ser 仲可以練功打競技場
Update?
點解有三隻
我宜家15萬,睇嚟好似進度唔錯
當全世界黑沙end game裝都起碼推到雙命中316 單命中323
條友居然唱反調 話300打後唔重要
我屌
大家由佢啦 佢開心就得
我驚比啲高戰當怪刷試過撞過紅人,技術應該差唔多,但我一套打佢唔死,佢半套就搞掂左我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞