[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
怒戒又升
準備等跌落BUFF就落海底自己刷
酒館請返黎嘅船員邊度搵得返
隻船一個人都冇
碼頭,船員管理
之前6個鐘出左10粒,1.6E賣晒
刷夠100粒衝真5
宜家刷夠60粒買真4算
邊度?
最起馬要巴特利帆船,宜家巴哈有船post推左上嚟,你可以去睇下,不過跑船真係勁浪費時間,賺嘅錢又少,除非你諗住跑海/真係好想整T3(好似我咁),唔係嘅話返去打怪好過
啱啱入坑
跪求仲活躍緊嘅香港公會
世頻好似有幾個,可以留意下
原來係咁
純粹想揸隻船出海狩獵釣下魚
出海狩獵就用船砲打海怪架啦
唔係話跑船賺得最多咩生活離講。當然最少有T2好d
跑船冇T3都唔洗諗住多得去邊,負重少一轉裝到嘅貨唔多,就算上埋T3一日都係5-6億,打怪打2個鐘已經賺得多過佢如果有玩料理交皇室,其實會多過航海,所以先話生活真係要buff
台服啲物價真係痴撚線 怒戒升到14/5 bil
幾乎所有白板王裝都冇貨 想買粒火花整件甲都買唔到
我睇住甲火花7億升到12億,之後忍唔到買左,宜家頂價都冇,真心痴線,王裝好彩我就一早買定晒,衝晒上真3,唔諗住改住,儲錢買飾品好過,btw嚟緊成個月掉寶活動,可以好好咁賺錢,我應該呢個星期內會買多粒真4怒戒了
買就啱嫁啦 純粹諗緊遲啲drop rate再高啲 多咗貨 個價可能會跌落嚟 不過都係唔好諗咁多 諗親都出哂事
冇睇住個市 早知學你咁一早買,宜家唯有預購住先 新手唔夠面板打牛牛,有都唔想刷100粒

本身諗住喺廢墟打夠強良red nose嘅錢就上番去,打打下變咗咁睇嚟都係打夠100萬trash loot先上去,反正要儲埋錢去造v月牙

Btw 到而家連一支波波都冇

師兄全身都改好咗?想知dp應該點撐上去
點解要tungrad
貴成倍先多1 AP
怒戒AP岩岩好可以281,唔係嘅話真5月牙換納克之後AP就會低左,宜家專心儲錢買真5納克了,800億慢慢長路,買完之後先改返王裝
未改好晒,我知改完王裝上真5再充卡普係最抵,但通貨膨脹得咁勁,我係驚之後啲飾品價又再升,所以先買飾品
宜家廢墟真心好打,一隻熱潮7,前排我逢星期六就返去打,一個鐘都係用萬六定萬七熱潮,小白熱潮一個鐘53000雜左右,加上反正又要改王裝改飾品,黑魔力同埋古語全部自用,同埋黑魔力又改左版可以重疊,之後大量加工一次燒真係快好多,DP未上324/329可以打海底之前可以長居廢墟,出到針就最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞