[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
earring個cup既3 AP is not面版AP黎架wo
If個啲number of 加成都count as面版既過,咁你咪almost 成千面版
你講緊個2個bracket係3ap同2ap
睇黎我完全高估左你地
巴打係咪已經刷左earring個cup同已經double pen Debo喇?
未計Debo淨係2個cup都6 AP夠填你個2,3 AP啦

仲有乜而家連見人用英文terms都會酸
舊時香港好平常咋喎
係咪俾支那影響得多覺得中文是最好的
earring個cup既3 AP is not面版AP黎架wo
If個啲number of 加成都count as面版既,咁你咪almost 成千面版
https://grumpygreen.cricket/bdo-ap-brackets/

講緊316個3 extra AP同323個2 extra AP
唔係講緊個2 sheet ap
有冇搞錯,係咪因為唔識英文
想問你有無體驗過323ap呢?你以為316 323過階送得2 3ap睇落好少,但你試過傷就知,淨係309同316比已經爭10%傷
另外都唔知你up乜cup,我估你講耳環改良啦
咁我又唔明啦,改良多左ap同怒戒ap係咪有衝突係咪兩者只能擇其一你咁講係咪平時食料理都慳返,反正你個cup都送返ap比你啦

720+打架就係講緊爭呢少少(對你黎講既少少)

同埋用中文=支那化
巴打你啲logical thinking真係有待改善
睇#378
其實你地係咪唔知後面d bracket加極少extra AP
你DP都好似太低…我牛火花用買。係得雪山自己打
Oh sorry bro打,我唔係jealous你english level呀,純粹personally覺得chi eng夾雜好difficult to read
貼對pen Debo黎睇下啦,8 sheet AP呀
打撚死人啦pvp屈晒機啦,係咪呀?
邊個say要have pen debo先have 323 ap? 我東黑耳+黎明都做到
連面版ap同隱藏ap效果唔同都唔know,巴打都係唔好出黎害人啦
喂你班傻仔,雙東德柏都未有,唔好再質疑佢了
理性討論

對唔住套裝未係最新,
但720面板先會明個1,2ap/100,200血係咩事
想知巴打咩裝 想見識下
你咁講既話,咁打交打據點連buff都唔洗食耳環都唔洗去做改良啦
加得個少少 洗乜浪費咁多時間同錢食咁多buff
連面版都唔需要追
56k已足夠
巴打你白玩咗5年

唔係講緊要Debo先有323 AP呀on9
講緊當你2 sheet AP (4-5 total AP)都要生要死既時候
Debo多成足足8 sheet AP比你個2 AP緊要好撚多呀
明未呀?

有冇搞錯你係咪冇腦
係,無東德柏腰我都係收收聲,用返琉月牙算
其實配裝一向都好睇個人能力同目的
不能否定月牙性價比係高啲 如果新手未去到要追求100血/1Ap過階 或者純pve玩家 的確冇咩問題
但係有部份人玩遊戲就係要追求極致
去到你玩pvp 野外單挑 公會戰 有時啲血/命中 就係差咁遠 唔係講緊抵唔抵 係技術對等情況下 人有你冇個下已經差好遠 如果唔係就唔會個個都追命中飾 血飾啦 當然 教新手換住月牙先 絕對冇問題 但話end game就實在差得遠 有能力追點解唔追

最大問題係教人耳環改良ap 可以cover到面板ap 完全係兩回事 講錯野俾人質疑 就叫人post雙東德柏 出撚曬事
講緊怒戒同月牙比 你就用德柏黎比
你意思係咪建議大家用月牙+德柏呀?

邊個先係無腦 大家評下理
其實你自己都識講 用高攻d既會加多d 面板ap
咁你明點解我地同你講月牙個問題未
咁我追東德柏要晒嘅錢多撚過追東怒戒幾多?追完果幾滴ap咪追東德柏囉 好難理解咩你係咪真係56k已足夠 一套裝玩成世 咁鍾意性價比你咪撚打機啦 去返工實際啲
兩雙東怒戒 傻仔黎
By 4104#201319
刷左Debo belt未呀, 大拿拿3 AP喎
明左個1,2ap係咩事應該唔會唔明3ap既重要性掛
巴打神裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞