[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
Btw tet ruins 89億
127-89都唔係等於20囉
下 後期個個都追依啲架啦
又要過階又要401防又要厚血先至生存到架bo
玩黑沙唔pvp玩黎做乜?
你要捉依啲位 冇野好講啦
反正我依幾日睇左次 係 100vs120 咁我咪講20囉
鬼得閒日日mon住啲價錢波動咩
我仲諗住到時返去打海底唔該大佬,我會參考下呢兩星期去打藍水先
趁buff打左難出又必須既野先 打錢隨時都有得打
你點睇到100vs120的

幾時見到架?睇下tet ruins有冇試過上到100億,睇過
小學雞到費時覆佢了
咁洗唔洗儲埋錢升pen fallen god? 大拿拿3 dp
打埋藍水我就完夢了,唔打巨商戒,航海神器就隨緣
明明大家都係玩緊台服 條友咁鍾意搬美服交易所出黎

台服廢墟戒不嬲都100左右
跟住係依幾日怒戒突然貴左
急速升價,好彩琴日128有人賣
好貴 比唔起了
你講清楚d嘛
無啦啦酸人玩美服又唔講只考慮ruins同tungrad
講句”台服ruins同tungrad只差20億,crescent唔用得”係咪咁難?

Btw你諗到咩情況下ruins個100血或者tungrad個1ap係好緊要未?
仲有其實你識唔識玩
你似係d人話要用呢樣個樣,要點升法就信晒,唔會自己諗下make唔make sense
五年黑沙老屎忽比人質疑識唔識玩陰公
血係for你單挑可以有機會殘血走得甩 團戰食多幾招aoe
後期用命中飾爭個1-2ap過唔到階 怒戒個1ap咪好重要囉。。
咁簡單唔洗人教掛。。
月牙根本就新手過渡裝 後期點會用呀 遲早都要換走 仲要蝕埋稅
我而家287 ap 377dp..將隻王手塞到9階應用有378再開始塞王鞋…諗緊買唔買真買黑耳.而家好撚貴
雪山火花打左4個鐘就出咗
我個AP DP火花打邊度好
咁100血可以食多幾多招aoe?
後面d bracket 7ap左右喎,你知唔知個分別其實有幾大?
仲有點解仲係用緊tet既時候會攞後期黎講?

不如你貼個build出黎睇下,咩class咩裝之類,睇下係咪個百幾二百血或者1-2ap係好決定性啦
其實我都唔想覺得你呢5年係白玩
慘到玩左5年比人話白玩
玩到後期就係靠果少少ap同血既差別仲有d減傷,迴避,命中,人傷數值去取勝
高1ap你可能過到下一個攻擊加成既range
如果你用命中飾,果1ap就係關鍵

仲有打怪都係,大家雜物數個差距除左第1睇你職業,下一個就係睇你攻擊去到方個階段,果1ap隨時多500雜/hr

至於血果方面,我諗你真係冇見過8000血血牛,你幾高ap都難一套打死,加埋e家雙呼嘯,坦上加坦

月牙真係過渡裝黎,如果唔係東飾任都唔比月牙你簡啦(得納耳叫好dd)
慘到玩左5年比人話白玩
玩到後期就係靠果少少ap同血既差別仲有d減傷,迴避,命中,人傷數值去取勝
高1ap你可能過到下一個攻擊加成既range
如果你用命中飾,果1ap就係關鍵

仲有打怪都係,大家雜物數個差距除左第1睇你職業,下一個就係睇你攻擊去到個階段,果1ap隨時多500雜/hr

至於血果方面,我諗你真係冇見過8000血血牛,你幾高ap都難一套打死,加埋e家雙呼嘯,坦上加坦

月牙真係過渡裝黎,如果唔係東飾任都唔比月牙你簡啦(得納耳叫好dd)
問得呢句一睇就知你面版未720
Close file
等你砌好哂套裝先發現爭1ap先上到316/323ap你就明點解要怒戒

Btw係咁switch中文or英文唔會好tired咩?見you打字都feel到very辛苦
你講緊個2個bracket係3ap同2ap
睇黎我完全高估左你地
巴打係咪已經刷左earring個cup同已經double pen Debo喇?
未計Debo淨係2個cup都6 AP夠填你個2,3 AP啦

仲有乜而家連見人用英文terms都會酸
舊時香港好平常咋喎
係咪俾支那影響得多覺得中文是最好的
新手lm
耳環改良個啲Ap同面板Ap點會一樣
你唔識咪撚出嚟害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞