[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
第一次見人討論啲game內容咁串
好似得佢識玩咁
幾時出黑沙2 以前玩過 但覺得單機感太重就棄左
記得美服有幾個開台既 個個都追到33x 34x ap
懷疑唔識bracket囉要咁高ap做乜
黑沙2姐係紅沙?
紅沙先係真正單機喎
2022年全新end game配裝

by 4104(冇白玩)

可惜唔夠401防比人半套秒
唔夠命中比迴攻仔撚
其實你知唔知咩係取捨同配裝?英文應該都有呢2個詞語

我玩既職業防比較重要咪唔洗全谷AP 就要轉用防飾加多啲防同血,缺命中既職咪轉用低啲AP既命中飾,咁我轉左防/命中飾咪低左AP

低左AP過唔到個面版 拎唔到個加成,咪要追德柏去拎返個AP加成去拎盡個傷害加成

我唔洗要防既話咪一味谷爆AP 雙黑耳 雙德柏 雙怒戒
只不過可能會打都未打到人就蒸發

如果傷害加成唔重要,咁你打人打怪連buff都唔洗食架

怕你唔明 用埋生活玩家做例子黎講
公會buff都有3階採集加成,剩返個2階都差好少,咁你會唔會唔著採集裝/唔食生活buff谷盡個階數?

生活熟練度個階數加成都差好少,咁你不如掉晒啲生活飾佢?

你會唔會著航海服黎掛馬/掛釣魚?

如果咁簡單你都唔撚明,你呢一年就真係白玩
5月7號290 382 雙琉月牙
6月23就賺到兩隻東巴爾了
雖然我不是數學家 但這聽起來很不錯對吧?
白玩了 冇德柏同琉月牙點算
你繼續FF,我唔點醒你了
你係咪唔識數字?
你講到1ap既實際分別係幾多未?
講唔到只係九唔搭八,唔洗回我
你覆返上面先啦 你唔洗點醒我喇
全黑沙得你識玩 好難去到你嘅境界
你講咁多都無用
佢都唔睇嘅總之就係你唔識玩
好彩紅藍水有每日一個鐘毒撚場

唔明你憑咩咁串幾撚癲
哎呀無雙東德柏 又要比人串了
你係唔係閱讀理解有問題定你先係唔識數字個個,我精簡啲咁問你

我本身316 AP, 因為轉用左命中飾品,AP跌左落315
我少左1 AP之餘 少多3 AP加成 姐係總共 4 AP
如果我將我其中一隻東月牙 換成 東怒戒 我可以到返316AP拎返個加成
咁我315同316既實際分別有幾多AP?
得一隻就唔好拎出黎柒啦
你點計到300ap都未夠
你仲未答到我 個加成唔重要既話 我食buff黎做咩
台服呢兩隻垃圾耳加埋都係3500億
想問美服大佬兩隻東巴爾幾錢?
唔好講咁多啦, 我就貼左裝啦, 到你貼未?
定係得兩隻東巴爾其他垃圾
生活仔留名學野
明白咩叫配裝同取捨未?
你自己都識講315同316既分別就係4ap (1 sheet + 3 extra)
係咪連自己寫d野都睇唔明?
咁你答到我呢3 extra 唔重要既話
我打人/打怪食buff黎做咩未?
係咪連自己玩d咩都玩唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞