[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
睇巴打你玩法係點
真4黑星如果有少少課買吓匠人咁 其實可以自己點 只要運氣唔算太差 其實省好多錢 因為最近出紫星 黑星個價有升上去
見你話刷錢刷到悶 會唔會係因為只打個兩個獵場 其實可以試下刷其他獵場 幾個咁換住刷 可能冇咁曬 因為我自己都係咁樣
你宜家呢身裝 其實紅藍水所有獵場同廢墟都夠刷
而礦山有賺係建基於有熱潮之上,如果平時刷怪,都可以考慮一下廢墟同卡瑪蔓莎,最後目標都係同上面巴打講嘅一樣,夠防刷海底就可以換場
當然,如果你唔急住快速提升,又覺得係咁刷怪真係好悶,都可以搵啲生活搞吓,廢時刷到退坑
有消息話七月第三個禮拜龍女覺醒+大機會宴會
正常而言夏季係會一齊開
玩埋季節拎獎勵
拎東圖巴拉換真4王防點(頭甲先)
雙槍龍女
thanks我都去過森林人馬幾次 但感覺礦山好似好刷啲之後又返返去
礦山輸在太遠唔係刷地圖都唔會去
建議下季可以直接長放賽季角喺礦山
正身刷其他獵場
入坑係咪要等下季?
唔好諗咁多,呢3個星期Allin紅水,你絕對唔會後悔
紅狼誓言差30粒
努力緊
hi咁多位巴打 我之前黑沙game名係安儲幫 或者啲人會叫我fall興
今日我想就之前亂講野詆毀IMP嘅會員/公會道歉
之前係imp因為自己個人性格嘅缺陷, 溝通不善導致有任何磨擦, 我都係度道歉
回想返2個月前 因為比imp部分會員鞭屍一事 而將全imp公會敵視甚至講衰野詆毀佢地 我完全承認我係呢方面嘅過失, 希望各位大佬可以當冇咗件事.
我好多謝你地叫我揾工, feel到依家個人因為之前件事嘅刺激而開咗竅, 依家有工返 個人亦都積極咗. 我道歉嘅目的無他, 只係為咗解決一個心結

Sorry IMP 我錯了
之後就係4階妖精再之後你就會想刷地圖同埋廢墟 btw你個AP DP之後可以住亞克曼住到269AP,之後269就去廢墟住到324/329DP就可以去海底了,DP靠改良王裝上4階就可以達標,如果唔係火花宜家賣斷貨,改紅鼻子上死神都係另一個方法,同埋如果自己冇多件紅鼻子甲嘅話,我建議快啲預購一件白板,之後改良上東要用到真3版本

以上係個人經驗
知錯就好
一齊努力
早啲入好 每季打完可以拎卡普飾品 新手神物
好的科蛇
補充多啲 新手盡快入坑玩完今季有以下好處
1.有碼錶可以copy一隻角色嘅戰經同技經,練一隻等於練兩隻,練多啲角色,就算唔係用來玩,都可以用來掛世界王摸獎勵,仲可以提升家門名聲(交易所領取額同7000以上有掉寶10%,主要靠升角色去谷)
2.就係岩岩所講嘅卡普飾品,每個部位都等於真4飾品,你今季快啲入嚟搞好一條,下季開波又再換一條,咁就可以省兩條真4飾品嘅錢
3.唔介意少課,可以整個通行證,唔算難解送啲嘢又唔錯
但今季唔係岩岩完左咩
未完,仲有3星期到,你搵到人帶嘅話2星期夠畢業
係咩😂😂
柒咗 因為我畢業左太耐
咁其實下季先玩都得
始終賽季對新手幫助好大
但產包可以買定先?我見有五折
上嚟掛下拎下每日獎勵先,下季開波再認真玩又得
仲有3星期就一定追得切
宜家啲賽季任友善好多
以前個啲又1500隻又3000隻再5000隻
又要搞呢樣個樣
今季好似易好多,我印象搞左半日就完
科sir 祝你安好
太約要做咩先叫畢業 找人帶要做咩到 我記憶中唔係應該要做每日任嫁咩
大家咁話
認錯需要好大勇氣 仲要對住成個公會
對你改觀了!
返工加油!
2個月都未有補底真5
我係今個季節回歸已經補左手鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞