[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
幾多下先,見過啲人幾皮hkd買克羅恩去衝
Blackstar main hand 19, awakening 7, sub-weapon 15定16
Fallen god armor base -> tet total用左2萬cron, 50粒強化石都未用完就升好左
Labreska tri 22, tet 1下中

我玩NA, outfit好易買
最多時有200幾套outfit係個倉度
NA物價已經平ASIA 起碼四成
無得比較,台服比班大陸人衝哂入嚟,成堆都係代練
24小時半獸人,物價點會唔高
未必關事,我玩ps4版,大陸人本身唔多,物價一樣跟台版(有啲仲要貴過台版)
想問下巴打
我課左金買通行證
拎左
[季節]烏鴉商團貢獻證書 I 15個
[季節]烏鴉商團貢獻證書 II 15個
照計應該日日都有任交 但我交左第6日之後就無出現任務
角色問題?要背包有先可以接
唔該晒巴打 要放道具係身先接到
新玩巴打記住用coupon code
經常都有,會送唔同野
台港澳少好多
台服聽落好伏
人多過怪,新season成堆人衝嚟入打,海底繁星都成堆人,唔好講礦山同監獄亞克曼同廢墟可能少啲
真 都唔知D人邊到黎
隻GAME都出左咁耐
上淘寶search 代練
上bilibili search黑沙
https://www.blackdesertfoundry.com/global-lab-updates-13th-may-2022/

未有infinite potion既可以做住周任等
準備加trash loot價
不過可能到時會爆場

仲有1萬分ecology +30% drop rate同7千family fame +10% drop rate
1萬分都要搞好耐
我除左boss同rare hunt差唔多s晒,都係得9642分
Family fame就做3萬任時順手上埋1萬
na 有冇漢化?

垃圾game
依隻game啲人會過開嘅一直過,過唔到嘅一直過唔到,條歐洲非洲界定線好撚明確

利申:主武黑星故上琉由100層疊咗兩張200層,都仲未上到

除左boss同rare hunt差唔多全部s rank knowledge先夠分
好鬼癲

巴打玩左幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞