[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
大陸仔好熱衷pvp
格里芬頭、紅鼻子甲、貝克手、烏勒貢鞋
想問下點先打到佢地?
同世界王唔同?
前3隻黑暗龜裂有機會出
而4隻都可以係黑精靈接嘅循環任拎王劵打
拎紅色定綠色好?
如果只係打算拎改良材料,就拎一般券打

覺醒券要3合1 or 5合1
呢隻game d裝基本上得2條route
一係dr一係evasion

dr (damage reduction)即係硬食靠減傷
evasion靠對方打唔中
evasion冇返咁上下都冇咩用,閃唔到
好似話800幾左右先開始見效
有d class有evasion passive個stat要求冇咁高
Drakania好似冇evasion passive
要evasion見效可能要肝返一年半載

而家甲同頭出左高一級既fallen god裝, fallen god’s armor同labreska helmet,兩種boss頭同甲都可以upgrade上去
頭冇咩所謂不過griffon多5% cc resistance,比100血有用,升labreska個cost一樣
甲一定係red nose, 因為基本上同dim tree一樣但升fallen god’s armor比dim tree平得多
Evasion既話手用leebur腳用muskan因為要谷evasion,有排都冇效果leebur仲要低命中過bheg
Dr既話手用bheg腳用urugon

Subweapon方面
Pve一定係用kutum, 因為monster ap好高
Pvp dr可以用nouver, d裝選擇多d,多d唔同砌法
但evasion build就算係pvp都係用kutum因為個evasion stat高好多

Main weapon同awakening
Boss gear都係㨂kzarka同dandelion
其他boss weapon未見過有人用
終於地圖畢業,仲要冇重覆,完夢啦
綠色,到時可以搵人組隊一齊打,出能量嘅機率都大過紅色
恭喜ching
比想像中歐洲勁多,上星期一打到今日
勁,我都刷緊,不過毛都未有條
本身諗住今日一定打到仆街,開齊嘢3分鐘就出左流放者
打左指針未
打左,之前冇50%,純小白+白樹+20%營地出艾針我波針係最後出
少癲

我刷紅水用嘅時間仲多過指針同地圖,呢個Acc應該係有Bug
龍女起手慢+1
依個表一定唔岩唔好再post比新手睇
有報應架,我到宜家一隻幻想馬都點唔到出嚟成堆駿馬喺手,雖然神器有錢都未必有
有無DC群? telegram都得

尋晚先正式入坑揀龍女做季節角
你搵個公會入會好啲,同埋搵料睇巴哈,有季節教學
龍女感覺唔多爽快,同埋套衫唔多靚
升晒d裝61左就冇再玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞