[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
想請教一下各位巴打
啱啱係官網課咗個 征服者產包 諗住入坑 送咗900珍珠同好多折扣券
應該買啲乜野先?
睇巴哈話應該買負重 寵物同帳篷 但有好多選擇
唔知買邊個好
帳篷如果小課無課我諗要等特價會好啲,
負重可以卡馬,
寵新手有5隻就得,做任+送都齊,
比我會買帳篷,方便打怪修裝買buff
收到 我見帳篷而家有15%折 算唔算抵買?
而家珂賽爾玩到56lv
想問繼續keep住季節定係轉一般角色好啲
同埋開多隻角色大唔大幫助
可以接受 你可以再用優惠卷的 折上折
Keep會好啲 升高啲再用碼錶轉=升兩隻
開多隻幫助大阿,角色愈多愈好,因為冇可能用一隻角色周圍行打曬啲世界王,所以老手一定係有好多分身放係唔同世界王到吸獎勵
你買左應該有30%卷,用埋嚟買就好抵,營地基本上必買
改良心臟自己刷定買好?,卡爾佩恩嗰堆新場最多打得到巨人
唔夠巨魔同魔女打,就等掉寶100%個陣,個價有跌自己始終其他獵場掉率差太遠,打返正常賺錢獵場買好過
改良心臟自己刷定買好?,卡爾佩恩嗰堆新場最多打得到巨人
唔夠巨魔同魔女打,就等掉寶100%個陣,個價有跌再買,始終其他獵場掉率差太遠,打返正常賺錢獵場買好過
一早叫左
有冇養公工會 多活人吹水 兒家亂入左個公個靜到呢
養老公會
未打過世界王
其實個mechanic係點樣
每日定時定候spawn出黎跟住邊個打贏跌就有野汁?
有冇話幾lv挑戰好啲
而家珂賽爾玩到56lv
想問繼續keep住季節定係轉一般角色好啲
同埋開多隻角色大唔大幫助
Keep會好啲 升高啲再用碼錶轉=升兩隻
開多隻幫助大阿,角色愈多愈好,因為冇可能用一隻角色周圍行打曬啲世界王,所以老手一定係有好多分身放係唔同世界王到吸獎勵
未打過世界王
其實個mechanic係點樣
每日定時定候spawn出黎跟住邊個打贏就有野汁?
有冇話幾lv挑戰好啲
每日2點 11點 3點 7點 11點半
有固定邊一兩隻王邊個時間出
有分惡夢同普通
普通就求其打下就得
惡夢要入頭99%先有好啲既獎勵
所以建議放返啲有lv有少少裝(賽季裝係最方便)既分身長掛世界王
要養老又要多活人都幾高難度

其實多活人就得 因為我裝太廢先話要去養老慢慢玩
貝爾心臟100億
thx
黎你呢個問題問得真係好
早賣左我賣果陣好似40幾億
呢個表應該最新 隻隻王都擺隻56lv左右塞啲圖巴拉裝/綠裝去打幾套技應該有保底獎
諗住整卡莫斯心臟了,開始放隻角過去沙龍度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞