[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
就係有愛我淨係玩遊俠
一隻角色做哂戰鬥生活
唔想我覆你咪block我囉

一開始以為你只係大意計錯數, 原來你係自大到指埋俾你睇你都唔肯認錯

識睇現價但係又唔識睇有幾多貨, 20萬一粒嘅價買10k 黑石都要分一段時間買, 以疊150/190層計, 22萬一粒黑石都唔一定係over estimate

話人唔識英文然後原來係自己唔識睇 , 引用原文quote埋俾你, 又同我講冇關係

話我攞你600億來講, 你自己又on99淨係識攞個20層來屌, 問你點估算到你個700億啦, 又唔應, 問你點估算兩個層數嘅價值, 又無視

不過算啦, 你啱啦, 好攰攰呀

原來4104真係弱智, 早知一開始就block鳩佢, 各位ching咁快就唔同佢嘈真係好醒
同佢拗搞到自己都好似同佢同level咁,
仲有啲咩白玩論話人玩左5年都唔知玩乜,
同佢相反意見就一定係一班人圍威喂吹雞乜乜柒柒,
眾人皆醉我獨醒咁樣,
台服香港人傾計來來去去咪都係巴哈連登,
一邊有花生食緊係上水睇下講乜,
點知比個一年貨仔都無,
又唔肯貼裝佐證嘅美服人不斷攻擊,
見佢回覆3成純理論,
7成就鬧人廢文盲圍爐白玩,
仲話我哋淨係睇佢嘅語氣態度,
本身我覆開佢都無再理佢,
佢係都要撩返個火頭出黎,
想攞尾彩咩?

btw我都要反省下點解自己忍唔住睇佢留言仲要忍唔住又再覆佢,
可能真係玩台服玩得耐個人變左M底
嘈交果幾位巴打介唔介意用加密模式嘈, 成堆數字英文碌到好辛苦
多謝大師點醒,睇完你論點決左轉用人馬戒,有攻又有防仲有命中,仲要平咁多,就算東月牙多個5AP其實改變唔到啲咩,唔會改變到命運
而家考慮緊反正面版幾高都好都改變唔到命運,不如打唔贏人就直接唔用裝/唔玩就算
升左咁多
叛逆到底會唔會買到想轉個水晶都咁難
Ok, 但今次唔好又狂科啦, 一陣科曬成份糧就慘, 面版呢啲野穩升好過跌穿窿
基本上唔會 去做任拎粒覺醒自己整算啦
買完個680ac幾日就黎710
小黑對我幾好 我又冇郁身上d裝
買返黎追個1AP個啲人白玩左啦,高得個1AP都要推到個價咁高
要預購下面果幾粒合
不如賣左佢買返個平d玩過 又賺
唔會賣,有個315層東德柏入門券
有冇睇4104大神講咩架, pen Debo改變唔到命運架,追黎唔知做乜,唔想你白玩
5ap都改變唔到命運
全防meta係咪要黎了
依到有無巴打玩狂戰?依個職業依家仲勁唔勁?
我之前大部分時間去玩交換,好少刷怪
如果面版294 296 380,去邊到刷怪個效率會高啲?
女武,未玩過狂戰打怪,
不過294 380都夠晒打半獸人啦,
不過海底依家應該都好好賺,怒戒升左好多
唔該哂巴打
如果打半獸人,依個AP時薪大概有幾多?
同埋我見佢最近好似比人nerf咗,未nerf之前啲人話時薪大概5億,
唔知依家仲打唔打到依個數
沙漠廢墟依家又buff咗,有人話一個鐘打到6億,
如果係咁樣打廢墟會唔會好啲?
見啲繼承狂戰好勁
打怪真係答你唔到
因為戒左打怪成年了,
依家上去都係掛機/搵交打,
我覺得唔需要迫自己追時薪,
依家周圍都咁好賺,
搵個自己打得舒服嘅地方打仲好,
反正都實有4/5億左右
成隻狗咁跳黎跳去
呢個面板想輕鬆打半獸海底最好,個幾月前打半獸高白5千萬都有5-6億收入,唔差的,幾穩定,294應該都唔會差太遠 小精靈 buff都追好多雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞