[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
其實我地講咩佢都明
而佢講個啲嘢大部份老玩家都知道
但佢一定要假設曬我地全部人咩都唔識
然後再駁我地
唔係講緊你,講緊另一位師兄
巴打 我諗佢唔係話緊你….
我諗成個post 不正常人得一個
大家都知
唔係講你
Sorry 我無追po
咁而加據點戰 &城戰生態係唔係都一鳩樣係復仇獨大?
利申退坑前係對家
陰隊友係合理推測
唔撚係講緊佢目的係叫個巴打去陰人
醒少少好冇?
句句都理解錯既

條撚樣因為佢當年乜柒都唔知含著個巴哈仔
就當左巴哈仔係上帝,講既野係聖經
唔用個豬閪腦諗下今時今日咩環境,就亂鳩咁up

個條撚樣d料唔知過左幾耐期
Shai nerf左唔知,grind spot點buff唔知,godr-ayed唔知
乜柒都唔知衝出黎9up

仲有你搞清楚
係有隻中文至上見到英文會無名火起既新移民要搵交嗌先
佢地白玩咁多年係好冇陰公,我都唔想,只能怪新移民唔識英文淨係睇得明巴哈
但你又唔係證明俾我睇關鍵1AP有幾撚關鍵
好似call馬咁成個post冇人足幾個月突然之間幾個好撚似既衝出黎互含
我一定會繼續同呢d垃圾玩咁囉

可以返嚟玩下索拉雷
一開始練就已經知幾時放buff幾時放debuff老手一樣
你咪繼續用你啲垃圾邏輯講廢話
都話人地淨係講咗句用莎亦練下就可以打
你就可以推斷出佢唔知莎亦nerf咗
唔知莎亦點buff
又強行加啲設定俾人地?
想問下有咩推介?
睇下你今次係咪又係亂9咁up
又強行加設定?
有話一開始練就去同街人打?
人地同公會朋友練下先唔得嘅?
有人教 有片睇 有巴哈post學 學識有幾難?
你又係一定要假設人地冇朋友陪佢練
你估個個都好似你咁
下,我guildmate話新MSQ垃圾喎,差過winter region好多
點好睇法?

劇情好唔好睇 好主觀架wor
你公會成員話唔好睇 關大家柒事
拍條片解釋吓點解唔好睇先啦
咁鐘意叫人拍片
佢唔知好明顯啦下嘩
佢自己另一個回覆都露左底係唔知幾耐以前含著個巴哈仔所以先咁推介
又自爆d grind spot點buff唔知,明明patch notes就寫晒任睇
乜撚都唔知就攞d舊料黎搭爹
係咪巴哈冇post話佢真係唔知所以就唔係?
建議大家一齊block左個傻狗4104
成條野狗咁周圍咬人

睇返上面完全係為駁而駁,駁埋啲野又無意思
大家咪當行行下街比隻傻狗吠兩聲唔洗太上心

另外有位巴打都講得好岩,再覆佢真係影響其他巴打討論
都係果句建議大家block佢算
我發覺你地好鐘意巴哈
咩都聽巴哈咁既
關鍵1AP係咪黎自巴哈?
建議唔洗理呢隻野狗
為駁而駁 點都搵到野駁下你
即刻駁嘴!
笑死
舉個例巴哈又唔得
呢到個個玩台服 睇巴哈又唔得
美服天龍人?
然後又強行假設?
有人教 有片睇 有巴哈post學 = 咩都聽巴哈
好精彩嘅邏輯
咁你覺得好唔好睇?

利申Winter region本身都有諗住睇,睇左個幾鐘頂唔順RRRR就算,對白極多R左幾粒鐘
新MSQ冇位開角3萬任左又唔del得角試唔到

可唔可以分享下?
真係救命 追住我黎咬
我話想玩莎亦可以考慮下睇巴哈個教學
個PO有晒圖文有晒片 人地好有心機教 又中文點都易睇啲
佢又話我咩都唔知陰鳩人
知咩唔知咩唔洗段段打晒出黎呀
人地有興趣玩自然會再討論

連劇情好唔好睇都咬我 呢條友人品真係一眼睇穿
咁你講,仲有咩地方推介?
你自己主動屌鳩人話劇情唔好睇
咁人地叫你俾啲例子證明
你又話自己rrrrr
咁你躝啦 仲學人討論
冇人想同你呢種人討論
追返Po真心覺得呢隻係癲狗嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞