[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
見到啲AC成5萬幾港紙 咁貴
坦克節
玩玩下黑沙覺得真係好單機
單機呢啲有好有唔好嘅
平時刷怪阿勒沙ser,有額外掉落率,又有互動
出邊熱門場又要排隊,開紅又扣傾向

得閒同其他人打下架先會有交流,如果唔係自己刷怪好悶
想問下黑沙有無副本果D? 可以同其他玩家刷怪農裝咁?
利申玩左好多年ONLINEGAME 都係PVE玩家 可能唔習慣黑沙依個模式覺得自己同玩單機無分別
副本有兩個,但基本上無人玩,要自己搵人

另外就係2-3人嘅刷怪場

我覺得黑沙最有互動應該係據點戰,不過門檻太高
沙漠同海底,基本上你當係大型吹水平台去睇會比較好,真心單機刷怪冇fd一齊玩其實係悶

轉載至巴哈,唔關我事,純粹睇到
有冇人玩ps4版?同PC版有冇分別?
應該難玩啲,同埋人應該少好多
啲採集生產任多到
淨係開左貝爾利亞同海地爾兩個城
玩左幾日都未清哂支線
btw有冇公會可以join
呢隻game成千上萬個支線,近乎冇可能清得晒
亞洲ser,一堆亞洲國家group 埋一齊,無咩事唔好嚟,

有延遲問題,多人pvp好輸蝕畀啲死泡狗同㗎仔,特別係紅戰入面(可能我hkbn問題,ping 韓國日本 90-120ms)

物價貴,遊戲內容Cut頭cut尾九唔撚搭八。
唔好睇唔開去解支線,極度浪費時間會建議你定目標比自己先,睇下你想戰鬥定生活,btw最好搵下啲活人公會,多啲水吹會開心啲
Tet tungrad ring 個價係咁升 成12bil 買唔起

幾時會跌番
3v3啲bug好on9 冇得回血
準備買第二隻差90億,2星期後應該就買,之後就將隻真5月牙換納克,專心改晒啲王裝上真5,再儲錢買多隻真5納克
Btw前幾日127買完,宜家落返120
咩職?唔用黑耳?
覺醒蘭用納克算啦,宜家都281左,慢慢上到289就算目標700+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞