[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
我自己既經驗咪證明到比我睇係有分別
但你證明唔到比我睇換廢墟戒既100血或者攞多1AP過埋個bracket 係冇分別

自己衝唔過裝過唔到個bracket 就唯有自我催眠自己冇柒到,話冇分別
笑撚到仆街

仲要原來係‘’中國人‘’
怪唔得知個思維會咁有問題
你反屋企飲奶啦XD
多謝師兄
我悟了
原來刷緊德柏的大家都係浪費緊人生
等等我返去諗下點樣將套裝砌返落291
比較符合性價比

仲pa會改個class multiplier個數字
你唔好話 pa改埋裝備攻擊力 戰鬥仔d努力白撚費曬
Pa 改返道人生活熟練唔加 生活仔d努力又白撚費曬
你老細將你人工調返去幾年前 你幾年努力白撚費曬添阿 傻閪
試下去季pvp 應該好d 大家都差唔多
季節角係可愛嘅莎亦我都唔知佢點打PVP
竟然唔玩龍女
救命 你柒完未?
駁唔到就問人有冇片比較?
我上面咪講左配裝點取捨要唔要用德柏囉
你係閱讀+計數都有問題wo ching
定係唔識中文?不如你上返Reddit 唔好用連登?
教錯人野 柒左就認好唔好?
315 vs 316個4ap好緊要你自己講
咁咪問你有冇證明囉
原來冇既up得就up

冇證明你都係收皮把啦
咁你有冇片可以證明到唔重要
叫323 AP 條友拍啦,咁都要人教
斷估你地都係同guild或者discord圍開爐架啦係咪呀
平時個post冇人既一講其中一隻酸英文酸美服中國人就成班衝入黎
都冇撚個醒目既

玩左幾年仲以為300幾AP d一毎個bracket仲係好撚緊要
笑撚到仆街
俾唔到證明唯有自我催眠呢幾年既努力冇白費到
得罪講句PA求其改class multiplier個數字你地d努力就已經白撚費晒
花幾年時間以為好有用既野結果到頭來近乎冇分別
仲要死撐連重點係咩都唔知

你地呢幾件垃圾都係返去刷埋debo個幾AP啦,咁撚緊要既野
唔同build丫嘛,1 AP改變命運丫嘛,去刷啦傻閪
我都唔想你地既人生成為笑話,白白浪費幾年努力
On撚9

明哂, thx
可以用懷表轉龍女 就打到pvp了
冇黑星慢好多
個個都有東黑星
我龍女轉左莎亦,玩落唔慣諗住玩莎亦之後點東旋律,點知大斬
打怪都仲係t0
好心弱智就返自己個爐度柒啦
300ap以上最後一個大既bracket係305比上個bracket多8
之後既每一個bracket只有4,3,2
繼續柒將316 vs 315 total 4 ap分別理解做316 vs 300啦
唔係我驚你接受唔到

Btw邊度全世界呀?睇過
既然全世界都咁做咁肯定有唔少人做過test試過個1ap真係唔少得啦
有冇source睇下呀柒頭?
拍條片出黎睇下係咪真係咁難姐
睇下你個”感覺”係咪自我安慰囉
想問下巴打個bracket背左幾耐
黎黎去去都係淨係識話背左bracket未, 好心你未到果個位又未試過就唔好質疑人啦
你咁樣只會更顯得你無知
我主號玩蘭,遲下睇下點,宜家儲夠1700E就有東黑星!!!
你真係蠢撚過長空
講緊你追個d AP冇所謂,但唔好講到個1ap改變命運咁閪弱智囉
Compass冇咩用係人都知,鐘意刷咪刷囉
但你衝出黎柒話個compass打撚死人好屈所以你要去刷咁咪弱撚智囉
悟你老母臭閪拾下拾下咁
Google洗唔洗教呀?
即係冇source啦柒頭
充大頭鬼up得就up
垃撚圾
而家儲錢易好多 黑星有錢就有
唔洗晒心血點
即係冇source啦柒頭
充大頭鬼up得就up
垃撚圾
原句還返比你
好聲好氣同你講又問人套裝點
PO完裝又扮睇唔到叉開話題
叉唔開就叫人拍片搵source

source你老母咩咁得閒為你條傻仔拍片 唔見你又拍下證明自己?
做乜柒
係咪要咁撚on9先會深信315 vs 316 1ap改變命運
4104唔係弱智仔, 求source
冇就慳d收皮啦柒頭
有機會去證明都唔撚識把握既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞