[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
唔會再掂身上既裝

另外想問 男拳副手個水晶想裝叛逆*2
覺武塞胡暮
冇咗奧魯卡斯/阿克拉德嗰兩%攻速會唔會差好多
回鍋玩咗一星期龍女就61lvl
應唔應該留係季ser刷嘢定係用碼錶練多隻?
見到龍女覺醒疑似係雙槍所以先玩返覺得又幾好玩
起碼唔洗打一個月先58仲要垃圾裝
季Ser會比一般多少少雜物(圖巴拉石嗰啲),但回歸/新玩唔畢業就冇得換王裝,就做唔到改良王裝嗰啲,睇你點取捨
咁我都係下一隻/再下一隻先搞
唔該大佬
我都係1月先返嚟玩慢慢努力玩上去
記得以前玩係咁賣樹換錢
依家課個小金買通行證就得
hea玩幾好
依個價位只能點買得落手
除非真係好等錢洗,唔係啲珍珠商品真係咪賣,長期預購買就岩
依家對新手黎講易入口左好多,
雖然時薪同物價都通脹左,
但起步點由季節完開始都夠打6 成地方,
依家打紅藍水仲要時薪唔低,
唔似當年咁喊住打,
開5000萬buff打一日蝕一日

終於換埋IV黑耳,下一步肝火種
但龍女刷怪好怪辛苦自己
我會碼錶另一隻玩
唔講性價比 有無諗住換一隻怒戒/怒腰 拎301
或者直儲食人 變305
你仲有玩,之前仲話整係上線睇風景
尋日定前日你仲嚴自己既東黑星唔係自己名
幾驚你睇唔開
係季節刷怪刷到有錢買黑星真4先出返黎!!!
點解你進度咁後 鞋同手都唔上真5
我話前ac主人係買裝教啫
有,不過岩岩用哂啲錢

唔知點解堆到咁高攻刷怪好似無快過,係咪職業問題
PC棄坑(其實出完天馬無耐又返入坑,不過唔夠一個月再跳坑)

見ps4有出咪返兜,最少玩家比較偏向正常,唔會有著草衣殺耕田嘅人,玩下玩下都兩年
PS4解像度頂唔緊
屌, pvp仲理hi 4唔4k咩, fps緊要好多, 用ps5玩都未必足60 fps, 仲要冇得學pc咁降畫質提升fps

最慘係xbox寫得好過ps5, 同親佢地打緊會lag一lag然後瞓地下
因為遊俠唔快唔慢 但係好攰
覆埋呢次唔覆,你真係on9到無倫

一開始預鬆俾你俾夠700億
你條盲毛就盲既睇唔到jer撚住仲要以為而家係要精準預測
亞氏保加症咁強迫性追住後來duo -> tri同tri -> tet個部份就以為講緊要600億唔係700億

我唔知你係盲既定係低能
好似唔知已經預鬆左咁
為拗而拗
“我地台服一世冇outfit,唔準計平”
要計到盡worst case但又用平均attempt數黎講
不如攞99%成功機率個cost黎計啦,要撳90次呀,原來tet已經係天價
跟住洗唔洗話我地台服機率有問題,99%都太低

你quote個幾段完全九唔搭八,exac7ly證明左你真係唔識英文
我諗你連”計法“係指咩都唔知就衝出黎柒

個表寫20fs 734萬,台服blackstone 15萬1粒
15*33 = 495俾夠你齊頭500萬

“其他野我唔理,但你想用數據證明自己論點就唔好off by more than 20%” —- by 屌你google啦

734/500 = 1.468
Off左足足40幾%

最後教精你
冇能力就唔好充大頭鬼學人challenge結果自取其辱
你地連語言都未理解到,係靠語氣黎分啱定唔啱 (半夜時分上面自己講:”咁撚臭串都岩啲?“)
好心學下其他幾件垃圾咁,明知駁唔到唯有話”已block”話“你啱!”當睇唔到唔回應但又有句廢話撻出黎好似還左手咁

對住你呢種垃圾好難唔串,我都唔想,唔該你反省下
唔洗再覆我,你只需要記住你自己攞住個off緊40%以上既野去要求人地要within 20% accuracy
重申,唔洗覆我,你自己好好反省下
係咁,完。
遊俠好玩嘅..但真係有愛先玩到落去,
太脆皮了,
打多小小錢換戒指/腰上301應該夠晒力,
係驚唔夠防比怪秒
一律建議綁男拳巴打有東黑星 玩繼承 可以爽刷雪山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞