[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
嗯嗯,打怪唔緊要,台服可以搵人帶,每日都有船長宜家最慘係barter任,10次琴日真係做唔到,一階item唔岩
Lv 1一大堆架喎
你係咪冇開barter information個window睇?
Velia同port epheria附近大量
你升caravel/galleass已經要百幾件lv 1
咦,你咁樣講一講,其實會唔會係default係出全部有關聯?我今朝睇list,好似幫我排好晒咁,雜物換1階,1階換2階咁樣,係咪可以set邊啲地方可以雜物換1階?
開個map撳右下icon (平時開可以係settings -> interface settings -> UI hotkeys 度set hotkey黎開)

個window係咁既樣

可以㨂show邊一類
撳個一行個map會移去目的地
Click d材料會自動開central market落order入貨
Click右上座標icon會sort個list由近到遠
唔怪得多謝晒,我琴日都覺得奇怪架啦咁我今日努力下
我知道點解啦,岩岩google完,係因為交換次數太少,所以先得一條線
簡左玩STEAM版買唔到官網半價禮包
等佢之後出,我就課好課滿了,3000艾買2400珍珠等重帆出時裝就買定,明明最快都差2個半月
決定左整邊架未
飛翔(最高速嗰架」,因為已經洗濕左個頭,呢個星期拿拿林上T2仲好,護衛艦真係好唔掂遲下應該揸住嚟養多部漸進,呢排應該日日都打肯恩,日任全部skip了
*跑船外嘅日任skip
點解打khan?
正常唔會卡佢d料,做ship material barter一件lv 5就換到十幾廿粒
睇教學話儲烏鴉幣,雖然之後T2跑應該會易好多,但宜家暫時都缺,一場都好快手,應該晚晚都搵到公會開團
打khan點儲crow coin?攞d料去賣?
你睇個個咩教學黎
係呀,一場大約有600幣,話晒未有T3之前應該真係好過跑船,仲可以拎黑石強T2船裝,打嘅時間又唔長,我都係跟緊佢嘅教學嚟升,佢篇文後面有建議儲夠55000幣應該係算正路嘅教學

今日起又嚟50%掉落,迫我唔跑船淨做一輪1-2交換+奧眼日任算
準備去刷咸水鱷
宜家順利嘅話呢個星期可以出T2為左錢呢兩星期一定跑少好多交換,儲定T1-2物資算,準備去刷繁星同深層
今次掉寶率+50%連阿勒沙都有 cls
正囉,有得打架
之前一出活動阿勒沙就無人
等之後做到T3再買
PS4多唔多人玩
順利嘅話聽日應該上T2終於8000負重

真心幾型棍
如果玩佢既話應該即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞