[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
你岩,第一次做要打怪
TKS
卡左主線 一邊要打繁星 一邊要打刺樹 兩邊都唔夠打
利申攻242防306 所以我只可以刷火山打錢?
如果你守護上哂魔力水晶同全防文物 應該夠打繁星
食瘋狂/巨人+簡單套餐+營地BUFF
季節裝?

建議打左紅水先,主線唔洗咁急
一邊儲定錢等遲啲季節畢業再上裝
季節裝 全V 渣
係 打沙漠賺錢先
新手升到Lv 2x 但係個身同埋個倉成日爆,點搞?

可能一接到生活技任務就爆full
係咪買間屋變做倉庫好少少??
要扔野 黑沙大多雜物
幾多位都唔夠
同埋最好搵個城鎮做屋企 用貢獻開滿個倉
利申我住海地爾
礦山/監獄賺錢先,再唔係落亞克曼打怪都可以,建議再解日記加AP DP(巴特利4AP2DP/戴貝1AP/杜林1AP1DP,普加爾1DP吶喊人1DP),繁星同埋奧倫主線唔洗急住做
有刷礦山 計埋古語我諗時薪都係得億幾
個度season應該起碼有2.5-3.5億
玩生活
礦山雜物小白基本4000-4500,計埋啲垃圾應該有1.5億嘅,啲人話礦山咁多錢其實係因為有熱潮,不過用晒之後就要靠大白個人建議用小白算,順便當刷神器地圖
整秘藥其實都唔錯
有咁多
季節服得兩個 仲要成日人山人海
熱潮一日最多加15000?
一陣就用晒
20000,要解馬加漢之書,最難拎應該係魅惑的果實,種下黎明草再改良就有,做齊晒礦山小白+熱潮就有3雜物

差唔多
快d個d角1粒鐘殺5千隻以上唔難
不過如果你d寵唔夠lv唔夠tier會有頗大影響可能要間唔中手動執下
做完book of margahan之後上限10萬每日回2萬
係sulfur mine度用燒得好快因為一隻怪用12
最襟玩係bashim同desert fogan, 每隻怪用3, 可以用半日
而家fruit drop rate高左好多
去割草割一陣就搞掂
主武黑星你哋幾多層過東?

有4把J鎚打算買一把琉嚟試下
3把pen blackstar 2件tet fallen god都係190-200左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞