[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#38 全新季節伺服器!妲卡尼亞登場!

968 回覆
2 Like 3 Dislike
佢而家長期MON住咁PO咁濟
有人一出聲就咬話知你UP乜
駁佢嘴就當晒係同一班人
明明好多人睇唔過眼話埋一份又當人圍爐
對唔住
阻住大家睇post
純粹得閒冇嘢做屌吓
想睇3萬任 巴打美服真好玩 咁快end game 但係仲係用月牙 一定係愛
佢又話你圍爐嫁喇
一定又係同一班人
但睇返個PO原本啲巴打都已經無人理佢
而家退左落生活公會養老
之前係大會
我公會有人話連登有花生食過黎睇下
之後俾人話圍爐
你又錯
講緊main story quest
我咪話我冇位開角直程連睇都冇睇過
就算係winter region我中間開始撳R
唔代表係屌鳩人話劇情唔好睇囉
係咪有讀寫障礙?
惡過黑警
反佢=圍爐
咁都唔算屌鳩人話劇情唔好睇 條友真係好撚癲 24個比利?
我知錯了 4104大師話唔算就唔算啦
同天龍人嘈冇咩意思
唔係圍爐點會咁多人屌
一定係你地全部都夾埋啦
成件事最搞笑就係有新手問配裝
咁月牙賣點係平 廢戒賣點係有血 怒戒賣點係多1ap 令到易d過階 明明講緊ap305前每過1階個ap加成好多,佢就開始發癲話人教壞哂 用月牙性價比最高 鬼唔知阿媽係女人咩 咁用完月牙都係差1攻就要轉怒系拎埋果1攻架啦
跟住就話咁多錢果少少血唔值 果1攻唔值 跟住就開屌咩唔係差20e 點知人地講緊台服 佢就講美服 柒撚左又唔認 係咁咬人地咩316 323 明明配裝就係成套講 佢就係咁咬人咩關鍵1ap 成個on9仔咁 人地講咩都要咬返幾下先舒服 屌人台服垃圾服仲要玩係咩心態 連故事好唔好睇呢d咁主觀既野都要屌 睇黎條友唔止讀寫障礙 應該白卡都齊哂 咁撚痴線 講咩都要俾佢追住黎咬

其實唔關美唔美服事,睇你識唔識玩

Btw知錯了,原來全驚最重要係tungrad ring
因為高crescent一整個關鍵AP
即刻停左唔刷vaha個total 6AP upgrade
諗緊要唔要賣身家走去買返10隻8隻 tungrad屈人機
講咁多佢都唔會明,對呢d人只要不斷認同佢就得架啦
最搞笑係串人新手 咩 10000生態分 又要人貼裝 3萬任 咩東巴爾都未見過 人地貼完又嫌三嫌四 咩都搞到野黎屌 最撚勁係佢咁
係咪唔識英文到唔知咩係guildmate
你d因為關係次序錯晒
你都識講你guildmate話垃圾 如果你係唔同意垃圾既話你就屌左你guildmate好耐啦 洗係到叫人證明有咩好睇?咁都唔叫屌鳩人?
咁你拍片show返條時序出黎未 想睇
你講得啱!
我冇睇過點決定同意定唔同意?

一邊話垃圾一邊話好正
唔知應該信邊個咪問囉

佢話正咪問佢點正法囉,聽佢講完我再分析合唔合理
乜問問題動機咁難理解架原來?
你講得啱!
會唔會太廢,唔怪之得唔俾講英文字
你講得啱!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞